2 0
Mancare de cartofi cu carne din piept de pui

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

1 kg Cartofi
1 buc Piept de pui 500 gr
1 buc Ceapa mare, sau 2 mai mici
2 buc Morcov medii
3-4 linguri Sos de rosii sau 2 de pasta de tomate
3 catei Usturoi
1 buc Frunze de dafin
0,25 lingurita Piper negru macinat
1-2 lingurite Sare dupa gust
100 ml Ulei de floarea soarelui

Adauga reteta la favorite

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Mancare de cartofi cu carne din piept de pui

Ingrediente

Mod de preparare

Aceasta reteta o fac de foarte mult timp, la prepararea ei eu folosesc cartofi albi, dar poti folosi si cartofi rosii, doar ca o sa fiarba un pic mai mult, sucul de rosii il poti inlocui cu pasta de tomate, folosesti 1-2 linguri. Este o mancare gustoasa ce merge foarte bine cu o salata de sfecla rosie si niste muraturi.

(Visited 7,535 times, 32 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Pieptul de pui se spala si se taie cubulete. Punem o tigaie la foc si turnam uleiul in ea, apoi adaugam carnea. Amestecam din cand in cand.

2
Facut

Cand carnea a mai lasat apa, saram si piparam.

3
Facut

Lasam totul la foc mare pina scade toata apa si carnea se rumeneste un pic. O scoatem in alt vas.

4
Facut

Ceapa o decojim si o taiem marunt, o punem la prajit in uleiul in care am calit bucatile de piept de pui.

5
Facut

Apoi adaugam morcovul taiat felii.

6
Facut

Lasam sa se caleasca un pic si adaugam sucul de rosii, sau pasta de tomate.

7
Facut

Amestecam totul si lasam la foc pentru 1-2 minute, pina incepe sa fiarba totul.

8
Facut

Cartofii se spala, se curata de coaja si se taie cubulete. Se adauga in vasul cu carne, in care vom pregati mancarea noastra, eu am folosit un ceaun.

9
Facut

Turnam apa doar cat sa acopere totul, adaugam si compozitia de legume calite.

10
Facut

Amestecam totul si lasam la foc mare pana incepe sa fiarba totul.

11
Facut

Strangem spuma ce se formeaza.

12
Facut

Dam focul mai incet si lasam sa fiarba pentru 15 minute, apoi adaugam usturoiul feliat si frunza de dafin, adaugam sare daca este nevoie.

13
Facut

Peste inca 20 de minute mancarea este gata si puteti sa o serviti.

14
Facut

Pofta Buna!

Adelina

Revizuiri Reteta

Nu este nicio revizuire pentru aceasta reteta inca, utilizeaza formularul de mai jos pentru a scrie revizuirea ta.
Salata de sfecla rosie
anterior
Salata de sfecla rosie
Cartofi prajiti
urmator
Cartofi prajiti

Adauga comentariu