0 0
Mancare de naut cu spanac

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

150-200 gr Spanac verde la legatura
400 gr Naut fiert
1-2 buc Ceapa medii, sau una mare
5-6 linguri Sos de rosii
2-3 catei Usturoi
2-3 linguri Ulei de floarea soarelui
1 lingurita Sare
0,25 lingurita Piper negru macinat

Adauga reteta la favorite

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Mancare de naut cu spanac

Ingrediente

Mod de preparare

O mancarica satioasa si foarte sanatoasa, numai buna pentru zilele de post si nu numai. Eu am folosit naut fiert dupa metoda mea, dar puteti folosi si la conserva. Acum cu sosul de rosii: de obicei folosesc sos de rosii pregatit de mine acasa, dar astazi am fost foarte curioasa sa vad cum arata rosiile cubulete din conservele cumparate de la magazin… destul de bine 🙂 si am facut o mancare foarte buna, am folosit o cutie micuta. Ce e interesant la aceasta mancare este ca puteti varia cantitatile de produse in dependenta de preferintele fiecaruia, oricum o sa fie foarte gustos.

(Visited 201 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Nautul il scurgem de apa.

2
Facut

Spanacul il alegem de frunzele mai uscate si de coditele mai groase si mai aspre, le spalam bine sub jetul de apa rece. Apoi le punem intr-o strecuratoare sa se scurga bine de apa.

3
Facut

Ceapa o curatam de coaja si o taiem marunt. O punem la prajit intr-o tigaie in care am pus uleiul de floarea soarelui.

4
Facut

Cand se rumeneste un pic adaugam sosul de rosii, eu am folosit rosii cubulete din conserva. Amestecam totul si lasam sa se gateasca pentru 5 minute la foc mediu.

5
Facut

Apoi adaugam frunzele de spanac si amestecam bine.

6
Facut

Dupa 3-4 minute o sa observati ca spanacul scade foarte tare in volum, acum adaugam usturoiul pe care l-am decojit si l-am maruntit bine, amestecam totul.

7
Facut

Si adaugam nautul, saram si piparam, amestecam si lasam sa se gateasca pentru 4-5 minute la foc mic.

8
Facut

Dupa care, gustam si mai potrivim de sare daca mai este nevoie.

9
Facut

Se serveste cald.
Pofta Buna!

Adelina

Revizuiri Reteta

Nu este nicio revizuire pentru aceasta reteta inca, utilizeaza formularul de mai jos pentru a scrie revizuirea ta.
anterior
Salata creata cu oua de prepelita, rosii si piept de pui
urmator
Placinta cu ton si ceapa verde

Adauga comentariu