1 0
Merluciu prajit

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

1 kg Merluciu
100-150 gr Faina
100 ml Ulei de floarea soarelui
1-2 lingurite Sare
0,25 lingurita Piper negru macinat

Merluciu prajit

Ingrediente

Mod de preparare

Share

Merluciu nu este un peste gras, are putine calorii si ca oricare alt peste este bogat in acizi grasi Omega-3 si fosfor. Multi il prefera anume pentru ca este accesibil la pret. Mie imi place ca nu are multe oase si copii mei il mananca cu placere. Acest merluciu prajit merge foarte bine stropit cu niste mojdei si cu o mamaliga delicioasa. Dar fiecare hotaraste singur cu ce il serveste, se prepara repede si e foarte gustos.

(Visited 3.691 times, 2 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Pestele se curata de solzi si se spala bine.

2
Facut

Se taie bucati potrivite.

3
Facut

Se sareaza si pipareaza.

4
Facut

Apoi fiecare bucata se trece bine prin faina.

5
Facut

Si se pune la prajit in tigaia cu ulei.

6
Facut

Se prajesc pe ambele parti pana se rumenesc frumos.

7
Facut

Scoatem bucatile de peste pe un servetel de hartie, pentru a se absoarbe surplusul de ulei.

8
Facut

Serviti pestele cald cu garnitura preferata.
Pofta Buna!

Adelina

Cartofi prajiti
anterior
Cartofi prajiti
Salata Olivie (a la Russe)
urmator
Salata Olivie (a la Russe)
Cartofi prajiti
anterior
Cartofi prajiti
Salata Olivie (a la Russe)
urmator
Salata Olivie (a la Russe)

Adauga comentariu