0 0
Oua umplute cu ficat de batog

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

5 buc Oua
230 gr Ficat de batog la conserva
1 buc Ceapa
2-3 linguri Ulei de floarea soarelui pentru prajit
1-2 linguri Maioneza
0,25 lingurita Sare dupa gust

Oua umplute cu ficat de batog

Ingrediente

Mod de preparare

Share

Niste aperitive foarte frumoase si gustoase, se prepara repede si usor. Pentru a le infrumuseta, am folosit frunzulite de patrunjel si cateva boabe de porumb conservat.

(Visited 117 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Ouale le fierbem tari, aproximativ pentru 10 minute, apoi le trecem prin apa rece si le curatam de coaja.

2
Facut

Ceapa o curatam de coaja si o taiem marunt.

3
Facut

Si o punem la prajit in putin ulei.

4
Facut

Dupa ce s-a rumenit, o puneti intr-un vas sa se raceasca.

5
Facut

Ouale le taiem in jumatate.

6
Facut

Separam galbenusurile de albusuri. Punem galbenusurile in vasul cu ceapa prajita.

7
Facut

Albusurile le punem pe un platou, sau farfurie.

8
Facut

Scurgem uleiul din conserva cu ficat de batog.

9
Facut

Si adaugam bucatelele de ficat in vasul cu galbenusuri si ceapa prajita.

10
Facut

Apoi cu o furculita maruntim totul.

11
Facut

Adaugam maioneza, saram si amestecam bine.

12
Facut

Apoi cu compozitia data umplem albusurile de ou, folosind o lingurita. Infrumusetam cu verdeata si se poate de servit.

Adelina

Salata ruseasca "Shuba"
anterior
Salata ruseasca „Shuba”
Chiftelute cu broccoli
urmator
Chiftelute cu broccoli
Salata ruseasca "Shuba"
anterior
Salata ruseasca „Shuba”
Chiftelute cu broccoli
urmator
Chiftelute cu broccoli

Adauga comentariu