0 0
Papanasi din piept de pui cu prosciutto

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

1 buc Piept de pui
125-150 gr Prosciutto
150-200 gr Cascaval
3 buc Oua
4-5 linguri Faina alba + sau -
50 ml Ulei de floarea soarelui pentru prajit
1 lingurita Sare
0,25 lingurita Piper negru macinat

Papanasi din piept de pui cu prosciutto

Ingrediente

Mod de preparare

Share

Foarte buni acesti papanasi si se prepara foarte usor! Am hotarat sa pregatesc ceva mai deosebit, nu doar niste snitele din piept de pui. Ingredientele nu sunt sofisticate si nu sunt greu de gasit, chiar si asamblarea acestor papanasi este foarte simpla, o poate realiza si un incepator in bucatarie. Nu exagerati cu sarea, prosciutto este deja sarat, asa ca aveti mare grija cata sare veti pune.

(Visited 79 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Pregatim bucatelele de carne exact ca la reteta de Snitel din piept de pui : Pieptul de pui se spala, se taie bucati medii si se bate atent. Incercati sa le dati o forma mai dreptunghiulara, pe cat este de posibil. Apoi saram si piparam fiecare bucata. Deasupra carnii punem un strat de prosciutto si la un capat asezam o bucatica de cascaval.

2
Facut

Rulam strans totul, procedam asa cu fiecare bucata de carne.

3
Facut

Fiecare papanas astfel format il trecem bine prin faina.

4
Facut

Apoi prin ou batut.

5
Facut

Dupa care, il punem in tigaia cu uleiul incins. Unul cate unu, ii punem la prajit pe toti.

6
Facut

Nu trebuie prajiti tare, doar cat sa se prinda oul pe toata suprafata lor.

7
Facut

Apoi ii trecam intr-o tava de copt, astupam cu folie de aluminiu si dam in cuptorul preincalzit la temperatura de 180-200°C pentru 30 de minute.

8
Facut

Dupa acest timp, scoateti folia de aluminiu si lasam sa se rumeneasca papanasii pentru 10-15 minute.

9
Facut

Sunt deliciosi atat calzi cat si reci.
Pofta Buna!

Adelina

anterior
Fructe conservate la congelator
urmator
Tort cu miere sau „Medovik”
anterior
Fructe conservate la congelator
urmator
Tort cu miere sau „Medovik”

Adauga comentariu