0 0
Paste cu branza de vaci

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

250 gr Paste
200-250 gr Branza de vaci
1 lingurita Sare
25 gr Unt
Apa

Adauga reteta la favorite

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Paste cu branza de vaci

Ingrediente

Mod de preparare

Cred ca fiecare familie are mofturosul sau, asa cum am si eu unul in familia mea 🙂 Din lactate ii place doar laptele… la cascaval, chefir sau branza nici nu se poate uita. Dar de la un timp in coace a inceput sa le accepte si astfel astazi va prezint “Paste cu branza de vaci”. Este o mancare usoara ce nu necesita mult timp si multa prelucrare termica, astfel branza ramane proaspata si isi pastreaza calitatile sale nutritive.

(Visited 129 times, 6 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Eu am folosit astfel de paste.

2
Facut

Le fierbem conform instructiunii de pe ambalaj. Adaugam sarea in apa.

3
Facut

Branza de vaci o maruntim cu o furculita.

4
Facut

Cand pastele s-au fiert, le scurgem intr-o srecuratoare, apoi le trecem inapoi in vasul in care au fiert, adaugam bucatica de unt si le clatinam un pic sa se topeasca untul.

5
Facut

Deasupra adaugam branza de vaci.

6
Facut

Amestecam totul atent.

7
Facut

Se servesc imediat cat sunt calde.
Pofta Buna!

Adelina

Revizuiri Reteta

Nu este nicio revizuire pentru aceasta reteta inca, utilizeaza formularul de mai jos pentru a scrie revizuirea ta.
anterior
Budinca cu piept de pui
urmator
Conopida la cuptor

Adauga comentariu