0 0
Paste cu branza de vaci

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

250 gr Paste
200-250 gr Branza de vaci
1 lingurita Sare
25 gr Unt
Apa

Paste cu branza de vaci

Ingrediente

Mod de preparare

Share

Cred ca fiecare familie are mofturosul sau, asa cum am si eu unul in familia mea 🙂 Din lactate ii place doar laptele… la cascaval, chefir sau branza nici nu se poate uita. Dar de la un timp in coace a inceput sa le accepte si astfel astazi va prezint „Paste cu branza de vaci”. Este o mancare usoara ce nu necesita mult timp si multa prelucrare termica, astfel branza ramane proaspata si isi pastreaza calitatile sale nutritive.

(Visited 1.573 times, 12 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Eu am folosit astfel de paste.

2
Facut

Le fierbem conform instructiunii de pe ambalaj. Adaugam sarea in apa.

3
Facut

Branza de vaci o maruntim cu o furculita.

4
Facut

Cand pastele s-au fiert, le scurgem intr-o srecuratoare, apoi le trecem inapoi in vasul in care au fiert, adaugam bucatica de unt si le clatinam un pic sa se topeasca untul.

5
Facut

Deasupra adaugam branza de vaci.

6
Facut

Amestecam totul atent.

7
Facut

Se servesc imediat cat sunt calde.
Pofta Buna!

Adelina

anterior
Budinca cu piept de pui
urmator
Conopida la cuptor
anterior
Budinca cu piept de pui
urmator
Conopida la cuptor

Adauga comentariu