1 0
Peste carp la tigaie

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

2-2,5 kg Peste carp un peste mare
150-200 gr Faina
100-150 ml Ulei de floarea soarelui pentru prajit
1-2 lingurite Sare
0,5 lingurita Piper negru macinat dupa gust

Peste carp la tigaie

Ingrediente

Mod de preparare

Share

Mancam des acest fel de peste, e mai accesibil la pret si e foarte bun. Cu mamaliga, un pic de branza si smantana, stropit cu mujdei, e pur si simplu delicios. Merge foarte bine si cu orez, paste, sau cu piure de cartofi.

(Visited 192 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Pestele se curata si se spala bine. Se taie bucati medii, se sareaza si se pipareaza.

2
Facut

Apoi fiecare bucata de peste se da prin faina si se pune la prajit in tigaia cu uleiul incalzit bine. Se rumeneste frumos pe ambele parti, la foc mediu.

3
Facut

Se serveste cald, linga o mamaliguta si sropit cu un pic de mujdei, sau cu orice garnitura doriti voi.
Pofta Buna!

Adelina

anterior
Ciuperci la cuptor
urmator
Vol-au-vent cu creveti in sos cocktail
anterior
Ciuperci la cuptor
urmator
Vol-au-vent cu creveti in sos cocktail

Adauga comentariu