0 0
Pizza pe paine cu ciuperci si masline verzi

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

1 buc Paine o franzela mare
200-250 gr Ciuperci champinion
1 buc Ceapa
1-2 linguri Ulei de masline
1 buc Usturoi optional
100-150 gr Cascaval
1-2 buc Rosii medii
cateva bucati Masline verzi
2 linguri Maioneza
cateva fire Marar verde
un pic Sare

Pizza pe paine cu ciuperci si masline verzi

Ingrediente

Mod de preparare

Share

Imi plac mie tartinele acestea calde, se prepara repede si sunt foarte gustoase 🙂 . Pe site aveti inca o reteta de pizza pe paine, dar varianta aceasta cu ciuperci si masline verzi imi pare mie mai gustoasa. Desigur… dupa gustul fiecaruia 😉

(Visited 59 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Curatam de coaja ceapa, o taiem marunt si o calim bine intr-o tigaie cu un pic de ulei de masline. Pentru un gust mai intens adaugam aici un catel de usturoi taiat marunt.

2
Facut

Ciupercile le spalam si le taiem felii.

3
Facut

Le adaugam in tigaie si le calim bine pana se evapora tot lichidul care il lasa. Saram si piparam dupa gust. Lasam apoi sa se raceasca bine.

4
Facut

Le punem intr-un vas, spalam si taiem marunt mararul, il adaugam la ciuperci.

5
Facut

Spalam bine rosiile si le taiem cubulete. Le adaugam in vas.

6
Facut

Taiem maslinele verzi si le punem la celelalte ingrediente.

7
Facut

Dam prin razatoare cascavalul.

8
Facut

Adaugam maioneza.

9
Facut

Si amestecam totul bine.

10
Facut

Apoi taiem felii painea, eu am avut o franzela mare gata deja feliata si cu o lingura punem deasupra umplutura. Feliile le aranjam intr-o tava asternuta cu o foaie de copt. Dam totul in cuptorul preincalzit la 180-200 grade °C pentru 5-10 minute, sa se topeasca cascavalul.

11
Facut

Sunt bune atat calde cat si reci.
Pofta Buna!

Adelina

anterior
Biscuiti „Cusma lui Guguta”
urmator
Cozonac cu visine
anterior
Biscuiti „Cusma lui Guguta”
urmator
Cozonac cu visine

Adauga comentariu