0 0
Placinte din aluat in foi la cuptor

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

1 buc Aluat in foi dupa reteta mea
1 kg Branza de vaci
5 buc Oua
0,5 lingurita Sare dupa gust

Adauga reteta la favorite

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Placinte din aluat in foi la cuptor

Ingrediente

Mod de preparare

Sunt niste placintele foarte gustoase, pregatite cu acest aluat in foi sunt fragede, crocante si cu un gust si o aroma deosebita. Nimic nu se compara cu placintelele de casa pregatite cu dragoste si multa caldura sufleteasca.

(Visited 518 times, 2 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Am pregatit aluatul dupa reteta mea de aluat in foi.
Fac aluatul de cu seara, il pun in frigider sa se odihneasca si a doua zi dimineata dau start la facut placinte, dar daca nu dispuneti de timp il lasati macar pentru 2 sau 3 ore la rece, nu in congelator.

2
Facut

Aluatul il scoateti de la rece si il lasati 15-20 de minute la temperatura camerei. Impartim fiecare patrat de aluat in jumatate si formam 8 bilute pe care le punem deoparte pina pregatim umplutura.

3
Facut

Intr-un vas punem branza de vaci si 4 oua, punem sare dupa gust si amestecam.

4
Facut

Intindem o bucata de aluat dreptunghiular si punem pe marginea cea lunga cateva linguri de umplutua de branza.

5
Facut

O rulam atent si o punem pe o tava intinsa cu o hartie de copt. Asa procedam si cu celelalte bucati de aluat.

6
Facut

Oul ramas il batem bine intr-un bol si cu o pensula ungem cu el placintele.

7
Facut

Incalzim din timp cuptorul, punem placintele la copt pentru 30-45 minute la temperatura de 200-220 grade °C pina se rumenesc frumos.

8
Facut

Sunt foarte gustoase si calde si reci.
Pofta Buna!

Adelina

Revizuiri Reteta

Nu este nicio revizuire pentru aceasta reteta inca, utilizeaza formularul de mai jos pentru a scrie revizuirea ta.
anterior
Aluat in foi
urmator
Sos Pesto Genovese

Adauga comentariu