0 0
Placinte in foi

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

1 pachet Foi de placinta
6-8 buc Oua
800 - 1 kg Branza de vaci
1-2 linguri Ulei de floarea soarelui
2-3 linguri Smantana
70-100 ml Lapte de vaca
1 lingurita Sare

Placinte in foi

Ingrediente

Mod de preparare

Share

Aceasta placinta m-a fermecat din prima! Foarte buna si foarte usor de realizat, imi prinde bine si imi este de mare ajutor mai ales atunci cand nu am timp de migaleala cu facutul aluatului. Deci… simplu, usor si gustos 😉 !

(Visited 35 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Lasam pentru 40- 60 de minute foile de aluat la temperatura camerei sa se dezghete bine.

2
Facut

Intr-un vas punem branza de vaci si 2 oua, saram un pic si amestecam totul bine.

3
Facut

Luam atent 2 foi de aluat si punem deasupra un strat de branza, asa din loc in loc. Vezi in poza.

4
Facut

Apoi strangem totul evantai, strangi usor totul. Lungimea o alegi deja dupa tava, a mea are marimea de 30/22 cm si inaltime de 6 cm.

5
Facut

Si aranjam in tava unsa cu un pic de ulei, procedam astfel cu toate foile de aluat si cu toata branza.

6
Facut

Intr-un vas punem 6 oua si 3 linguri de smantana, saram un pic si amestecam totul bine. Apoi punem laptele si amestecam iarasi.

7
Facut

Apoi toata compozitia aceasta o turnam uniform peste foile de placinta.

8
Facut

Se da tava in cuptorul preincalzit pentru 30-40 de minute la temperatura de 200°C, pana se rumeneste frumos.

9
Facut

Apoi lasati sa se raceasca placinta, o portionati cum va place si puteti sa o serviti.
Pofta Buna!

Adelina

anterior
Salata cu surimi si porumb
urmator
Conopida cu legume la rola
anterior
Salata cu surimi si porumb
urmator
Conopida cu legume la rola

Adauga comentariu