0 0
Prajitura cu iaurt si stafide

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

370 gr Faina alba calitate superioara
125 gr Iaurt simplu
250 gr Zahar
140 gr Unt
60 gr Stafide
1 plic Praf de copt
3 buc Oua
1 buc Lamaie

Prajitura cu iaurt si stafide

Ingrediente

Mod de preparare

Share

Demult planificam sa va prezint aceasta reteta delicioasa de „Prajitura cu iaurt si stafide” si iata ca astazi i-a venit si ei randul. Un desert simplu, gustos si sanatos, cu o aroma partunzatoare de lamaie. Stafidele pot fi inlocuite cu alte fructe care va plac, iaurt am folosit din acela simplu, fara oarecare adausuri. La mine in familie acest desert este foarte apreciat, sper sa fie si la voi 🙂 .

(Visited 322 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Topim intr-o cratita untul si apoi il lasam sa se racoreasca.

2
Facut

Spalam bine o lamaie si dam prin razatoarea cea mica doar partea cea galbena a coajei.

3
Facut

Intr-un vas mai mare batem ouale cu zaharul pina devin spuma.

4
Facut

Apoi adaugam iaurtul, untul topit si coaja de lamaie, amestecam totul bine.

5
Facut

Incorporam praful de copt in faina si o adaugam apoi treptat, amestecand continuu.

6
Facut

Apoi adaugam stafidele pe care le-am spalat din timp.

7
Facut

Turnam toata compozitia noastra intr-o tava asternuta cu o cu o foaie de copt si dam totul la rola pentru 35-40 de minute la temperatura de 200°C.

8
Facut

Este gata atunci cand se rumeneste frumos si trece testul cu scobitoarea.

9
Facut

Se scoate de la rola si se lasa sa se raceasca complet, apoi se da cu zahar pudra si se taie felii.
Pofta Buna!

Adelina

Somon cu usturoi la rola
anterior
Somon cu usturoi la rola
Chiftele din piept de pui (Parjoale)
urmator
Chiftele din piept de pui (Parjoale)
Somon cu usturoi la rola
anterior
Somon cu usturoi la rola
Chiftele din piept de pui (Parjoale)
urmator
Chiftele din piept de pui (Parjoale)

Adauga comentariu