0 0
Pulpe de pui cu cartofi la rola

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

3-4 buc Pulpe de pui medii
1,5 kg Cartofi
1 buc Ceapa mare
4-5 catei Usturoi
1 lingurita Sare
0,5 lingurita Piper negru macinat
2-3 crengute Rozmarin
50 ml Ulei de masline

Pulpe de pui cu cartofi la rola

Ingrediente

Mod de preparare

Share

Poate sa va para o reteta banala, dar aceasta mincare m-a salvat din multe situatii. Se prepara repede si e foarte gustoasa.

(Visited 120 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Cartofii se spala si se curata de coaja, se taie in lung cam 6 bucati. Taiem felii ceapa si usturoiul, le adaugam la cartofi. Punem totul intr-un vas si saram, piparam si stropim cu un pic de ulei de masline. Amestecam toata cmpozitia.

2
Facut

Pregatim pulpele de pui, le spalam si le taiem in jumatate. Stropim cu un pic de ulei, saram si piparam .

3
Facut

Aranjam totul intr-o tava asternuta cu o hartie pentru copt, adaugam crengutele de rozmarin, sau o lingurita de rozmarin uscat. Dam la cuptor pentru 45-50 de minute la temperatura de 200-220 grade, pina se rumeneste frumos.

4
Facut

Aceasta mincare o poti folosi la orice ocazie, dar eu am servit-o la o cina linistita in familie.
Pofta Buna!

Adelina

anterior
Salata cu batoane de crabi surimi
urmator
Ardei umpluti cu orez
anterior
Salata cu batoane de crabi surimi
urmator
Ardei umpluti cu orez

Adauga comentariu