0 0
Pulpe de pui umplute

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

6 buc Pulpe de pui mari
200-300 g Taietei de casa dintr-un ou
300 g Ciuperci sampinioane
5 buc Oua
100 g Faina
200-300 ml Ulei de floarea soarelui pentru prajit
1-2 lingurite Sare dupa gust
0,5 lingurite Piper negru macinat dupa gust
1 buc Ceapa mare

Pulpe de pui umplute

Ingrediente

Mod de preparare

Share

Vreau sa va inpartasesc o reteta care ma duce cu gandul in copilarie, mama o facea la fiecare sarbatoare. La prima vedere o sa va para un pic cam greu de realizat, cum imi parea si mie, dar va asigur ca nu este nimic complicat in aceasta reteta. Arata foarte bine, sunt foarte gustoase si sunt convinsa ca o sa va infrumuseteze orice masa de sarbatoare.

(Visited 147 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Pregatim pulpele de pui: le "parlim"si le spalam.

2
Facut

Le taiem intr-o parte si le scoatem osul. Scoatem o parte din carne de pe ele, pentru a le putea umple si roti mai usor, carnea ramasa puteti sa o folositi la alta mancare.

3
Facut

Asa trebuie sa ramana bucata de carne pentru umplut.

4
Facut

Asa procedam cu fiecare pulpa, le saram si le piparam. Pina pregatim celelalte ingrediente ele se vor marina un pic.

5
Facut

Cand am mai mult timp liber pregatesc o cantitate mai mare de taietei de casa, dar daca nu dispuneti de timp, se gasesc usor la pachet in orice magazin mare, clar ca gustul este diferit.

6
Facut

Fierbem taieteii 3-4 minute in apa sarata, ii strecuram si-i lasam sa se raceasca.

7
Facut

Taiem ceapa julien si o rumenim in ulei incins.

8
Facut

Taiem ciupercile felii, le punem intr-o tigaie la foc domol, sub capac pina lasa apa. Apoi scoatem capacul si marim flacara la aragaz pana se evapora apa.

9
Facut

Adaugam ciupercile la ceapa calita si le mai inabusim un pic.

10
Facut

Punem compozitia de ceapa si ciuperci la taieteii fierti si raciti, adaugam doua oua, saram, piparam si mestecam bine. Umplutura este gata.

11
Facut

Batem celelalte 3 oua ramase cu faina pentru a face o compozitie mai lichida, mestecam bine sa nu fie cocoloase. Prin ea vom trece fiecare pulpa umpluta.

12
Facut

Punem pulpa pregatita cu pielea in jos pe un fundisor, adaugam o lingura si jumatate din compozitia de taietei.

13
Facut

Acum avem nevoie de un pic de indeminare, rotim pulpa si o punem intr-o mina si cu cealalta mina o ungem cu compozitia de oua si faina.

14
Facut

Le prajim pe ambele parti in uleiul fierbinte doar cat sa se prinda oul de pe ele, nu le rumenim.

15
Facut

Le asezam pe o tava asternuta cu o hartie de copt si le dam la rola pentru 20-30 minute la 200 °C pina se rumenesc frumos.

16
Facut

Le punem pe un platou si le lasam sa se raceasca. Le putem tine la frigider pentru o zi sau doua, sunt foarte bune si calde sau reci .

17
Facut

Pofta Buna!

Adelina

anterior
Supa de naut
urmator
Papanasi din carne de porc cu ciuperci
anterior
Supa de naut
urmator
Papanasi din carne de porc cu ciuperci

Adauga comentariu