0 0
Rulada cu branza si ciocolata

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

500 gr Branza de vaci
3 linguri Faina alba
0,5 lingurita Praf de copt
2 linguri Cacao pudra
5 buc Oua 4 pentru aluat si 1 pentru umplutura
2-3 linguri Lapte condensat
6 linguri Zahar 3 pentru aluat si 3 pentru umplutura
1 buc Esenta de vanilie

Adauga reteta la favorite

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Rulada cu branza si ciocolata

Ingrediente

Mod de preparare

In weekendul trecut am pregatit un desert atat de gustos si simplu de realizat, incat am hotarat sa il repet si sa vi-l arat si voua. Imi pare bine ca de data aceasta am reusit sa fac poza finala, cel precedent a avut soarta de a fi mancat asa cald, cei mici nu au mai avut rabdarea de al lasa sa se racoreasca, asa ca am servit rulada calda 🙂 …vreau sa va spun ca e delicioasa atat calda cat si rece. Aveti grija ce branza veti folosi…daca e prea uscata- mai adaugati un pic de lapte condensat, daca aveti branza mai lichida- puteti sa il omiteti de tot, eu am folosit “Ricotta”- branza italiana, dar merge bine si cu cea simpla de vaca.

(Visited 56 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Intr-un vas punem branza, un ou, 3 linguri de zahar, 2-3 linguri de lapte condensat, esenta de vanilie si mixam totul bine. Aceasta o sa fie umplutura pentru rulada noastra.

2
Facut

Separam galbenusurile de albusuri.

3
Facut

Albusurile le batem spuma tare.

4
Facut

Galbenusurile le batem cu 3 linguri de zahar pana devin spumoase.

5
Facut

Apoi aici adaugam faina in care am incorporat praful de copt si praful de cacao, mixam bine sa nu fie cocoloase.

6
Facut

La compozitia aceasta adaugam apoi albusurile si usor amestecam totul cu un tel.

7
Facut

Cam asa at trebui sa arate aluatul final.

8
Facut

Intr-o tava asternem o foaie de copt, turnam primul strat uniform de branza, apoi deasupra turnam aluatul si-l distribuim la fel foarte bine. Dam totul in rola preincalzita pentru 15-20 de minute la temperatura de 200°C.

9
Facut

Dupa acest timp, scoatem tava din cuptor si rasturnam aluatul pe un prosop de bucatarie, scoatem atent hartia de copt.

10
Facut

Si rulam cat mai strans posibil, lasam sa se raceasca.

11
Facut

Apoi se poate de taiat felii.

12
Facut

Si de servit cu mare placere :) .
Pofta Buna!

Adelina

Revizuiri Reteta

Nu este nicio revizuire pentru aceasta reteta inca, utilizeaza formularul de mai jos pentru a scrie revizuirea ta.
anterior
Fenicul la cuptor
urmator
Salata creata cu oua de prepelita, rosii si piept de pui

Adauga comentariu