0 0
Rulada cu gem

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

110 gr Faina alba calitate superioara
5 buc Oua
120 gr Zahar
1 lingurita Praf de copt
1 lingurita Esenta de vanilie
3-4 linguri Gem mai dens
1 lingura Zahar pudra optional

Rulada cu gem

Ingrediente

Mod de preparare

Share

Pe cat se prepara de repede, pe atat de repede si se mananca 🙂 . La prepararea acestei rulade am folosit un gem din fructe de padure, voi puteti sa folositi oricare alt fel de gem, doar sa fie un pic mai dens. La fel procedati si cu esenta de vanilie, pe care o puteti inlocui cu cea de rom, sau de lamaie. Aceasta „Rulada rapida cu gem” este extrem de delicioasa.

(Visited 129 times, 2 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Batem ouale cu zaharul pina devin spuma alba.

2
Facut

Apoi adaugam faina in care am incorporat praful de copt, amestecam putin, doar cat sa nu fie cocoloase.

3
Facut

Adaugam esenta de vanilie si amestecam usor cu o spatula.

4
Facut

Turnam totul intr-o tava asternuta cu o hartie de copt, distribuim si nivelam uniform. Dam totul in rola preincalzita pentru 10-15 minute la temperatura de 180-200°C.

5
Facut

In acest timp ar trebui sa se rumeneasca frumos.

6
Facut

O scoatem pe o suprafata de lucru, tot cu hartie si asa cum e fierbinte, o ungem repede cu gem.

7
Facut

Si repede o rulam cat mai strans posibil.

8
Facut

O lasam apoi sa se raceasca, o presuram cu zahar pudra si se poate de servit.
Pofta Buna!

Adelina

Chec cu iaurt si cacao
anterior
Chec cu iaurt si cacao
Compot din fructe uscate
urmator
Compot din fructe uscate
Chec cu iaurt si cacao
anterior
Chec cu iaurt si cacao
Compot din fructe uscate
urmator
Compot din fructe uscate

Adauga comentariu