4 1
Rulada cu mere

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

4 linguri Faina alba calitate superioara
6 linguri Zahar 4- pentru aluat si 2- pentru mere
4 buc Oua
4 buc Mere medii
0,5 lingurita Praf de copt
1 lingurita Scortisoara
1 lingura Zahar pudra optional
1 praf Sare

Rulada cu mere

Ingrediente

Mod de preparare

Share

Va propun un desert foarte rapid, delicios si sanatos: „Rulada cu mere”! Este foarte usor de preparat, toate ingredientele se coc impreuna, se ruleaza repede si voila, desertul este gata 🙂 . Praful de scortisoara puteti sa-l omiteti, sau sa-l inlocuiti cu coaja de lamaie data prin razatoarea cea mica, dar dupa parerea mea, merele sunt mult mai aromate si mai delicioase cu scortisoara. Asa ca, daca doresti sa prepari ceva bun pentru cei dragi, aceasta rulada cu mere este alegerea perfecta.

(Visited 1.744 times, 2 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Spalam bine merele, le curatam de coaja si le scoatem cotorul.

2
Facut

Le dam prin razatoarea cea mare, le scurgem bine si punem totul intr-un vas, dupa care, adaugam 2 linguri de zahar si praful de scortisoara, amestecam totul bine.

3
Facut

Intr-o tava asternem o foaie pentru copt si aranjam merele uniform in ea.

4
Facut

Acum ne vom ocupa de aluat: - separam albusurile de galbenusuri, mai intai batem albusurile cu praful de sare pina se fac spuma tare.

5
Facut

Apoi la galbenusuri se adauga celelalte 4 linguri de zahar si se bat bine pina devin spuma, apoi incorporam praful de copt in faina si o adaugam la galbenusuri. Amestecam totul bine, sa nu fie cocoloase.

6
Facut

Dupa care, adaugam atent albusurile in compozitia de galbenusuri. Amestecam usor, cu miscari de sus in jos.

7
Facut

Apoi aluatul se distribuie peste mere.

8
Facut

Punem tava in cuptorul preincalzit la temperatura de 200°C pentru 15-20 de minute. Este gata cand se rumeneste frumos.

9
Facut

Rasturnam rulada pe un prosop de bucatarie, asa ca sa fie cu hartia in sus.

10
Facut

Apoi scoatem atent hartia.

11
Facut

Incepem usor sa rulam prajitura, asa cum e inca fierbinte.

12
Facut

O lasam sa se raceasca.

13
Facut

Apoi o presuram cu zahar pudra si o taiem felii.

14
Facut

Nici nu am observat cand a disparut de pe platou :) , este foarte delicioasa!
Pofta Buna!

Adelina

Floare din ceapa rosie
anterior
Floare din ceapa rosie
Tiramisu (reteta clasica)
urmator
Tiramisu (reteta clasica)
Floare din ceapa rosie
anterior
Floare din ceapa rosie
Tiramisu (reteta clasica)
urmator
Tiramisu (reteta clasica)

2 comentarii Ascunde comentariile

Adauga comentariu