0 0
Rulada din cane de porc cu fistic

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

1 kg Carne de porc
200-300 gr Fistic
300 gr Cascaval
1 lingurita Sare
0,25 lingurita Piper negru macinat
50-70 ml Ulei de floarea soarelui

Adauga reteta la favorite

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Rulada din cane de porc cu fistic

Ingrediente

Mod de preparare

Si iata inca o rulada foarte festiva din carne de porc. O rulada frageda si suculenta, cu o nuanta interesanta si crocanta de la fistic. Alegeti cascaval care se topeste bine, eu am folosit “fontina”. Nu se pregateste greu, sunt sigura ca o sa va placa la toti 🙂 .

(Visited 62 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Cascavalul il taiem cubulete.

2
Facut

Spalam fisticul.

3
Facut

Bucata de cane o taiem, desfacem ca pe o carte, saram si piparam.

4
Facut

Punem deasupra cascavalul si fisticul intr-un strat uniform.

5
Facut

Rulam strans carnea.

6
Facut

Si o legam cu ata de bucatarie.

7
Facut

Rumenim carnea intr-o tigaie cu un pic de ulei de floarea soarelui.

8
Facut

Pe toate partile.

9
Facut

Apoi o transferam intr-o tava pentru copt, deasupra optional puteti sa presarati niste ierburi aromatice. Astupam tava cu capac, sau cu o folie de aluminiu si o dam in cuptorul preincalzit pentru 50-60 de minute la temperatura de 200°C.

10
Facut

Dupa acest timp, scoatem folia de aluminiu si lasam sa se rumeneasca bine carnea, aproximativ pentru inca 15 -20 de minute, stropind-o din cand in cand cu sosul lasat de ea.

11
Facut

O scoatem de la rola si o lasam sa se raceasca un pic.

12
Facut

Apoi o transferam pe un fund de lemn, ii scoatem atele si o taiem felii.

13
Facut

Infrumusetam cu verdeata si legume.
Pofta Buna!

Adelina

Revizuiri Reteta

Nu este nicio revizuire pentru aceasta reteta inca, utilizeaza formularul de mai jos pentru a scrie revizuirea ta.
anterior
Friptura de porc impanata cu usturoi
urmator
Ardei grasi cu sos de rosii

Adauga comentariu