0 0
Rulada din piept de pui cu cascaval

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

300 gr Cascaval
600-700 gr Piept de pui
4 buc Oua
1-2 buc Ceapa
2-3 linguri Ulei de floarea soarelui
3 linguri Smantana
1 lingurita Sare
0,25 lingurita Piper negru macinat
1 lingurita Verdeata uscata

Adauga reteta la favorite

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Rulada din piept de pui cu cascaval

Ingrediente

Mod de preparare

“Rulada din piept de pui cu cascaval”- se pregateste foarte repede si usor. O puteti servi ca aperitiv la mesele de sarbatoare, dar nu numai… este perfecta chiar si pentru pachetul de mancare al sotului la serviciu, sau al copiilor la scoala. Este buna calda cat si rece… suculenta si foarte aromata. La prepararea ei am folosit verdeata uscata, dupa parerea mea este mult mai potrivita in aceasta rulada,o gasiti usor in toate magazinele… o combinatie de marar, patrunjel si ceapa verde. Daca sunteti incepatori in bucatarie atunci va propun sa pregatiti din timp toate ingredientele si anume… mai intai umplutura si apoi blatul pentru rulada. Blatul se coace foarte repede si umplutura se pune imediat dupa ce il scoatem de la rola. Dar daca ai pregatite toate ingredientele, adica… carnea deja tocata, ceapa decojita si taiata marunt, atunci dam startul si urmezi pasii de mai jos 😉 .

(Visited 1 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Intr-un vas adaugam 3 oua, smantana si verdeata uscata.

2
Facut

Apoi adaugam cascavalul dat prin razatoarea mare saram un pic si amestecam totul bine.

3
Facut

Punem toata aceasta compozitie pe o tava in care asternem o foaie de copt.

4
Facut

O nivelam usor si o distribuim intr-un strat subtire pe toata suprafata tavei, tava mea are dimensiunea 34/34 cm. Dam in cuptorul preincalzit pentru 10-15 minute la temperatura 180°C, trebuie sa se prinda bine compozitia si un pic sa se rumeneasca.

5
Facut

Curatam de coaja ceapa, o taiem marunt si o punem sa se caleasca intr-o tigaie cu putin ulei pana se rumeneste bine. Apoi o trecem printr-o sita si scurgem tot uleiul din ea.

6
Facut

Dam pieptul de pui prin masina de tocat carne, adaugam un ou si ceapa prajita.

7
Facut

Saram si piparam, amestecam bine totul.

8
Facut

Punem toata umplutura pe turta de cascaval abia scoasa din rola.

9
Facut

Distribuim uniform pe toata suprafata.

10
Facut

De la un capat incepem sa rulam strans.

11
Facut

Pana formam rulada noastra.

12
Facut

O astupam cu o folie de aluminiu si o dam la rola, care deja este incalzita la temperatura 180°C , pentru 30 de minute.

13
Facut

Apoi ii scoatem folia de aluminiu si o mai coacem inca pentru 10 minute, sa se rumeneasca.

14
Facut

O lasam sa se raceasca bine si apoi o feliem. Infrumusetam cu legume si verdeata.
Pofta Buna!

Adelina

Revizuiri Reteta

Nu este nicio revizuire pentru aceasta reteta inca, utilizeaza formularul de mai jos pentru a scrie revizuirea ta.
anterior
Porumb fiert
urmator
Fursecuri “Canestrelli”

Adauga comentariu