0 0
Rulada – friptura din carne de porc

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

800-900 gr Carne de porc muschi
10 catei Usturoi medii
1 lingurita Sare
0,5 lingurita Piper negru macinat
3-4 linguri Ulei de masline

Adauga reteta la favorite

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Rulada – friptura din carne de porc

Ingrediente

Mod de preparare

O friptura din carne de porc mai deosebita… sub forma de rulada. Mie mi-a placut foarte mult ideea aceasta cu rulatul carnii, as spune ca anume asa friptura de porc se marineaza mult mai bine si are un gust mult mai intens. Incearca si tu, sigur nu vei regreta 🙂 .

(Visited 28 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Curatam de coaja usturoiul si il pisam bine.

2
Facut

Desfacem carnea subtire aproximativ 1,5-2 cm.

3
Facut

Punem pe toata suprafata ei usturoiul maruntit, saram si piparam.

4
Facut

Apoi o rulam bine.

5
Facut

O punem pe un platou, o astupam cu folie alimentara, o punem la frigider pentru 10-12 ore sa se marineze bine. Eu o las o noapte intreaga.

6
Facut

Dupa acest timp, o scoatem de la rece, o mai rulam inca o data mai strans.

7
Facut

Si o legam cu ata de bucatarie.

8
Facut

O aranjam intr-o tava de copt in care am pus uleiul de masline. O astupam cu capac, sau cu o folie de aluminiu si o dam in coptorul preincalzit pentru 50-60 de minute la temperatura de 200°C.

9
Facut

Dupa acest timp, scoatem folia de aluminiu si lasam sa se rumeneasca bine carnea, aproximativ pentru inca 10-15 minute, stropind-o din cand in cand cu sosul lasat de ea.

10
Facut

O scoatem de la rola si o lasam sa se raceasca un pic. Apoi o transferam pe un fund de lemn si atent ii scoatem atele si o taem felii. Acum se poate de servit :) .
Pofta Buna!

Adelina

Revizuiri Reteta

Nu este nicio revizuire pentru aceasta reteta inca, utilizeaza formularul de mai jos pentru a scrie revizuirea ta.
anterior
Dulceata de nuci verzi
urmator
Zucchini gratinati

Adauga comentariu