0 0
Salata „Bratara de rodii”

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

1 buc Piept de pui
3-4 buc Cartofi
1 buc Sfecla rosie
3 buc Oua
50 gr Nuci
1 buc Rodie
200 gr Maioneza
1 lingura Sare

Salata „Bratara de rodii”

Ingrediente

Mod de preparare

Share

O salata foarte interesanta, ceva mai deosebita… cu bobite de rodie, ceea ce ii da salatei o culoare si un gust senzational. Nu se pregateste greu si rezultatul este pe masura asteptarii 🙂 .

(Visited 250 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Pregatim toate ingredientele: cartofii ii fierbem in apa sarata, sfecla rosie o fierbem pentru 40 de minute, ouale le fierbem tari- 10 minute. Apoi totul curatam de coaja. Pieptul de pui il spalam si-l fierbem pana este gata. Apoi il taiem cubulete.

2
Facut

Nucile le coacem un pic pe tigaie si apoi le maruntim cu un cutit.

3
Facut

Curatam de coaja rodia, apoi alegem toate bobitele.

4
Facut

Pe mijlocul farfuriei, sau a platoului se pune un pahar sau alt vas de forma cilindrica si in jurul acestuia se aseaza un strat de cartofi dati prin razatoarea cea mare.

5
Facut

Apoi urmeaza un strat din piept de pui.

6
Facut

Sratul din piept de pui il ungem bine cu maioneza.

7
Facut

Apoi urmeaza un strat din oua, pe care le dam prin razatoarea cea mare.

8
Facut

Deasupra lui presuram nucile maruntite.

9
Facut

Apoi dam prin razatoare un strat de sfecla rosie.

10
Facut

Ungem bine cu maioneza, niveland un pic.

11
Facut

Ultimul strat o sa fie din bobitele de rodie.

12
Facut

La servire, se scoate paharul din mijloc.
Pofta Buna!

Adelina

anterior
Cartofi cu piept de pui si cascaval
urmator
Salata „Poiana cu ciuperci”
anterior
Cartofi cu piept de pui si cascaval
urmator
Salata „Poiana cu ciuperci”

Adauga comentariu