0 0
Salata crocanta

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

0,5 buc Varza de pekin
1 buc Ardei gras rosu
150-200 gr Pastrama din piept de pui
150-200 gr Cascaval
3 buc Oua
200 gr Maioneza
0,25-0,5 lingurita Sare
din cateva felii de paine Crutoane

Salata crocanta

Ingrediente

Mod de preparare

Share

Zilele trecute v-am aratat metoda mea de a pregati „Crutoane aromate”… asa ca, azi mi-am propus sa va prezint o salata foarte gustoasa si crocanta in care folosesc aceste crutoane. Si va propun sa incercati sa o faceti cu pastrama pregatita de voi acasa, eu chiar de ceva timp nu o mai procur din comert, mult mai sanatoasa si chiar e foarte buna. Crutoanele le puneti nemijlocit inainte de a servi salata, altfel se inmoaie si nu veti mai avea salata crocanta.

(Visited 69 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Mai intai de toate vom pune la fiert ouale pentru 10 minute si apoi le racim in apa rece. Curatim de cotor ardeiul, il taiem felii si-l punem intr-un vas mai mare.

2
Facut

Apoi taiem varza si o adaugam in vas.

3
Facut

Ouale le curatam de coaja si le taiem mascat.

4
Facut

Pastrama de pui o taiem betisoare lunguiete.

5
Facut

La fel taiem si cascavalul.

6
Facut

Apoi, in vasul cu toate ingredientele, adaugam maioneza. Saram si amestecam totul bine.

7
Facut

Salata o aranjam portional in farfurii, deasupra punem crutoane si se poate de servit.
Pofta Buna!

Adelina

anterior
Crutoane aromate
urmator
Mancarica de urzici (de post)
anterior
Crutoane aromate
urmator
Mancarica de urzici (de post)

Adauga comentariu