0 0
Snitel din piep de pui

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

2 buc Piept de pui dezosat si fara piele
3 buc Oua
200 g Faina
1 lingurite Sare
0,5 lingurite Piper negru macinat
100 g Ulei de floarea soarelui

Snitel din piep de pui

Ingrediente

Mod de preparare

Share

Nu cred ca voi inventa America cu aceasta reteta, dar cred ca fiecare gospodina macar o data a fost salvata cu acest fel de bucate, cand oaspetii erau deja in drum. Snitelul din piept de pui il putem servi cald sau rece pe linga o garnitura sau legumele preferate. Are succese mari la maturi dar si la copii.

(Visited 132 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Pieptul de pui se spala, se taie bucati medii si se bate atent. Puneti neaparat o folie alimentara atunci cand bateti carnea, ca sa nu o rupeti si sa nu murdariti totul din jur. Nu le batem prea tare fiindca daca sunt prea subtiri nu sunt prea gustosi.

2
Facut

Il asezam pe un platou, farfurie mai mare si-l saram si piparam.

3
Facut

Procedam astfel cu toate bucatile. Daca aveti timp, puteti sa le astupati cu o folie alimentara si sa le puneti la frigider sa se marineze pentru una sau doua ore. Dar nu e obligatoriu.

4
Facut

Pregatiti restul ingredientelor: intr-un bol bateti ouale cu un pic de sare si in altul puneti faina.
Puneti tigaia pe foc, turnati ulei si lasati sa se incinga usor.

5
Facut

Fiecare bucata de carne batuta o treceti pe ambele parti prin faina

6
Facut

Apoi prin compozitia de oua.

7
Facut

Le punem in tigaia cu uleiul incins la foc mediu spre mic sa se prajeasca incet.

8
Facut

Le rumenim frumos pe ambele parti. Dupa ce s-au rumenit frumos, le scoatem pe niste servetele de hartie pentu ca sa se stringa surplusul de ulei.

9
Facut

Sunt preferatele mele.
Pofta Buna!

Adelina

anterior
Salata cu mazare si ciuperci marinate
urmator
Urzica pentru iarna
anterior
Salata cu mazare si ciuperci marinate
urmator
Urzica pentru iarna

Adauga comentariu