0 0
Somon cu mazare verde

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

2 buc Somon 2 rondele
400 gr Mazare verde
300-400 gr Rosii cerry
2 buc Ceapa mari
4-5 catei Usturoi
3-4 linguri Ulei de masline
1 lingurita Sare
0,25 lingurita Piper negru macinat

Somon cu mazare verde

Ingrediente

Mod de preparare

Share

O reteta foarte simpla cu somon. Eu am folosit mazare si rosii cerry congelate, dar nu e neaparat… se poate folosi si proaspete. Gustos si sanatos!

(Visited 19 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Rondelele de somon le spalam bine, apoi le stergem cu un prosop de hartie, le saram si piparam.

2
Facut

Decojim ceapa si usturoiul, apoi ceapa o taiem felii mari si usturoiul rondele subtiri. Punem totul intr-un vas mai mare.

3
Facut

Adaugam aici mazarea verde si rosiile. Saram si piparam un pic, adaugam uleiul de masline si amestecam totul cu o lingura.

4
Facut

Aranjam apoi toate ingredientele intr-o tava mai adanca. Astupam cu folie de aluminiu si dam totul in cuptorul preincalzit pentru 30-35 de minute la temperatura de 200-220°C.

5
Facut

Apoi inca 10 minute fara folie.

6
Facut

Dupa care se poate de servit.
Pofta Buna!

Adelina

anterior
Tartina cu ton si avocado
urmator
Chec musuroi
anterior
Tartina cu ton si avocado
urmator
Chec musuroi

Adauga comentariu