Ingrediente
-
1,5-2 kg Carne de pui
-
500 gr Smantana20 % grasime
-
6 linguri Faina
-
2 buc Ceapa
-
10 buc Piper negru boabe
-
1 buc Frunze de dafin
-
50-60 ml Ulei de floarea soarelui
-
1 lingura Sare
-
0,5 lingurita Piper negru macinat
Mod de preparare
Acest sos din carne de pui si smantana te cucereste din prima, il puteti servi ca mancare aparte sau pe linga garnitura dumneavoastra preferata, copiii mei il iubesc cu terciul din malai, deci…dumneavoastra decideti 🙂 .
(Visited 21.399 times, 28 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|
|
8
Facut
|
|
9
Facut
|
|
10
Facut
|
4 comentarii Ascunde comentariile
Arată oribil tot ce e în farfurie, gustul nu mai contează când cineva îți pune în față o farfurie de genul… Arată cu mult mai rău decât mâncarea servită în spitale. Ar fi un sfat pt tine, și anume să nu mai arați altora scârboșenii. No offence
Văi de capul tau, pițipoancă, nu știi ce e bun!!!!
😉
Foarte tare sosul, Bravo👍