2 0
Sparanghel la tigaie cu usturoi, lamaie si parmezan

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

1 legatura Sparanghel
1 buc Lamaie mica
3-4 catei Usturoi
25 gr Unt un cub mic
3-4 linguri Ulei de masline
0,5 lingurita Sare
0,25 lingurita Piper negru macinat optional
1-2 linguri Parmezan ras optional

Sparanghel la tigaie cu usturoi, lamaie si parmezan

Ingrediente

Mod de preparare

Share

Sparanghelul este considerat o leguma cu gust placut si cu o multime de efecte benefice asupra organismului nostru. Este o sursa excelenta de vitamine, fibre, fosfor, potasiu si proteine. Este foarte simplu de gatit, usor crocant, dar totusi moale si foarte gustos. Il puteti servi ca o garnitura pe linga mancarurile din carne, peste, sau ou.

(Visited 6.944 times, 6 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Spalam bine sparanghelul.

2
Facut

Indepartam apoi partea fibroasa de la cotor, pur si simplu o rupem, sau taiem cu un cutit.

3
Facut

Incingem bine o tigaie cu ulei, adaugam bucatica de unt.

4
Facut

Curatam de coaja usturoiul si il taiem marunt, apoi il adaugam in tigaie, amestecam bine.

5
Facut

Dupa care punem sparanghelul nostru, dam focul mai incet, spre mediu, periodic mai amestecam.

6
Facut

Dupa 2-3 minute, il stropim cu sucul de la jumatate de lamaie, saram si piparam.

7
Facut

Lasam sa se pregateasca inca pentru 6-7 minute.

8
Facut

Dupa care il presuram cu parmezan ras si il putem servi.
Pofta Buna!

Adelina

Pulpa de miel la cuptor
anterior
Pulpa de miel la cuptor
Cartofi cu usturoi si parmezan la cuptor
urmator
Cartofi cu usturoi si parmezan la cuptor
Pulpa de miel la cuptor
anterior
Pulpa de miel la cuptor
Cartofi cu usturoi si parmezan la cuptor
urmator
Cartofi cu usturoi si parmezan la cuptor

Adauga comentariu