0 0
Supa cu carne de vita si dovlecel

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

400 gr Carne de vita
1 buc Dovlecei mica
4-5 buc Cartofi
1 buc Morcov
2-3 catei Usturoi
1 buc Ceapa mare
80 gr Paste
1 buc Frunze de dafin
4-5 buc Piper negru boabe
1 lingura Sare
1 legatura Patrunjel
2-3 linguri Ulei de masline

Adauga reteta la favorite

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Supa cu carne de vita si dovlecel

Ingrediente

Mod de preparare

O supita foarte gustoasa si sanatoasa, cu carne de vita si legume de sezon. Copiii mei o adora, chiar si atunci cand erau bebelusi o savurau cu mare placere, ce-i drept atunci era foarte bine frulata, dar gustul ramane acelasi 😉

(Visited 8 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Carnea se spala si se taie bucati mai mici.

2
Facut

Se pune apoi la fiert intr-o cratita cu apa, aproximativ 2,5-3 l de apa.

3
Facut

Strangem spuma care o sa se formeze la suprafata apei, adaugam frunza de dafin si piperul negru boabe, dam focul mai incet si lasam carnea sa fiarba pentru 30-40 de minute.

4
Facut

Curatam de coaja ceapa, morcovul si cartofii , ceapa o taiem marunt.

5
Facut

Morcovul il taiem in jumatate apoi il feliem, cartofii ii taiem cubulete. Dupa ce a fiert carnea, le adaugam in cratita. Lasam sa fiarba pentru 15-20 de minute la foc mic. Tot acum este momentul sa adaugi si lingurile cu ulei de masline.

6
Facut

Eu am ales un dovlecel mic, tinerel :)

7
Facut

Pe care l-am taiat felii subtiri, tot asa am procedat si cu usturoiul pe care l-am curatat de coaja si feliat.

8
Facut

Ii adaugam in cratita cu supa noastra si mai lasam sa fiarba totul pentru inca 15 minute. Pastele le-am adaugat spre sfarsitul fierberii deoarece erau mici si se pregatesc foarte repede, totul depinde de ce paste folosesti. La final adaugi patrunjelul taiat marunt.

9
Facut

Lasam sa se patrunda toate aromele pentru 10-15 minute si apoi putem sa servim.
Pofta Buna!

Adelina

Revizuiri Reteta

Nu este nicio revizuire pentru aceasta reteta inca, utilizeaza formularul de mai jos pentru a scrie revizuirea ta.
anterior
Castraveti marinati
urmator
Ghiveci din legume

Adauga comentariu