0 0
Supa din legume cu perisoare

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

500 gr Piept de pui
80 gr Orez
1 buc Oua
200 gr Mazare verde
200 gr Pastai
1-2 buc Morcov
1 buc Ceapa
4 buc Cartofi
1 buc Dovlecei mica, de 230 gr
2 buc Rosii
3 linguri Ulei de masline
2 linguri Sare
0,25 lingurita Piper negru macinat optional
1-2 crengute Cimbru
1 legatura Verdeata mica... patrunjel, marar, ceapa verde

Adauga reteta la favorite

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Supa din legume cu perisoare

Ingrediente

Mod de preparare

O supa din legume satioasa, aromata si foarte sanatoasa. O pregatesc des… familia mea o apreciaza mult. Cu legumele puteti sa improvizati… vara le folositi proaspete, iarna- mazare si pastai congelate. Eu am folosit patrunjel si marar verde, puteti adauga leustean sau ceapa verde… dupa gustul fiecaruia. Se serveste cu smantana si optional puteti sa adaugati putin suc de lamaie… dar merge si asa simpla. Dupa cum am mai zis… este buna pentru cei mari si un plus de vitamine pentru cei mici 😉

(Visited 21 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Spalam si curatam de coaja cartofii.

2
Facut

Spalam bine pastaile, le curatam de codite si le rupem bucati potrivite.

3
Facut

Decojim ceapa si morcovul si le taiem cubulete.

4
Facut

Punem toate aceste legume intr-o cratita cu 3-4 litri de apa. Punem la foc sa fiarba pentru 15 minute.

5
Facut

Orezul il fierbeti in apa si apoi il lasati sa se racoreasca.

6
Facut

in vasul cu orez adaugati carnea tocata si oul.

7
Facut

Saram si piparam, amestecam bine.

8
Facut

Apoi formam perisoarele noastre, nici chiar mari... dar nici prea mici, asa cam de marimea unei nuci.

9
Facut

Dovlecelul il spalam si taiem cubulete, mazare am folosit congelata... dar merge si proaspata... punem si o crenguta de cimbru.

10
Facut

Rosiile le spalam si taiem cubulete.

11
Facut

Le adaugam acum in cratita cu supa, lasam sa fiarba 5 minute.

12
Facut

Potrivim de sare si adaugam uleiul de masline.

13
Facut

Si adaugam apoi perisoarele, una cate una. Lasam sa fiarba la foc mic pentru 15-20 de minute.

14
Facut

Apoi taiem marunt verdeata si o adaugam in cratita, lasam sa mai fiarba inca 2-3 minute si stingem focul.

15
Facut

Punem capacul deasupra si lasam sa se patrunda toate aromele pentru 10-15 minute.
Apoi se poate de servit.
Pofta Buna!

Adelina

Revizuiri Reteta

Nu este nicio revizuire pentru aceasta reteta inca, utilizeaza formularul de mai jos pentru a scrie revizuirea ta.
anterior
Cozonac cu visine
urmator
Fursecuri faramicioase

Adauga comentariu