0 0
Tagliatelle cu ciuperci

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

200-300 gr Ciuperci champinion brune
200 gr Tagliatelle sau paste
1-2 catei Usturoi
30 gr Unt
2-3 linguri Ulei de masline
1 legatura Patrunjel proaspat mica
1-2 lingurite Sare
0,25 lingurite Piper negru macinat optional
1-2 lingurite Parmezan ras optional

Tagliatelle cu ciuperci

Ingrediente

Mod de preparare

Share

„Tagliatelle cu ciuperci”, pur si simplu delicios! Se prepara repede si din putine ingrediente. La prepararea acestei retete poti folosi oricare alt fel de paste preferate, asta in caz ca nu ai tagliatelle.

(Visited 1.052 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Ciupercile se spala bine.

2
Facut

Le taiem felii.

3
Facut

Incingem bine o tigaie, punem in ea uleiul si untul.

4
Facut

Curatam de coaja usturoiul si-l tocam marunt.

5
Facut

Il punem inpreuna cu ciupercile in tigaie sa se prajeasca.

6
Facut

Dupa un timp o sa observati ca ciupercile vor lasa apa.

7
Facut

Intr-o cratita fierbem pastele, sau tagliatelle, conform instructiunii de pe ambalaj, nu uitati sa adaugati sare in apa.

8
Facut

Spalam si tocam marunt patrunjelul.

9
Facut

Dupa ce a disparut apa din ciuperci si ele s-au rumenit un pic, adaugati patrunjelul in tigaie.

10
Facut

Scurgem de apa pastele si le adaugam in tigaie, amestecam bine.

11
Facut

Mai adaugam un pic de apa in care au fiert pastele, saram si piparam dupa gust.

12
Facut

Deasupra presuram cu parmezan si se poate de servit.
Pofta Buna!

Adelina

Sos alb cu carne de pui
anterior
Sos alb cu carne de pui
Supa de pui cu mazare verde
urmator
Supa de pui cu mazare verde
Sos alb cu carne de pui
anterior
Sos alb cu carne de pui
Supa de pui cu mazare verde
urmator
Supa de pui cu mazare verde

Adauga comentariu