1 0
Taitei de casa

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

2 buc Oua
200 gr Faina

Taitei de casa

Ingrediente

Mod de preparare

Share

Sunt deliciosi acesti taitei, indiferent pentru ce doriti sa-i folositi. Sigur ca-i mai usor sa-i cumparati de la magazin, dar eu va asigur ca acei pregatiti de voi acasa vor fi cu mult, dar cu mult mai gustosi 🙂 Ii pregatesc in cantitati mai mari si-i am pentru diferite feluri de mancare. Cel mai mult imi plac calzi pe linga o friptura de iepure, cu un pahar de vin rosu.

(Visited 203 times, 5 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Cernem faina intr-un vas si adaugam ouale de gaina.

2
Facut

Framantam un aluat mai tarisor, daca este nevoie puteti sa mai adaugati un pic de faina.

3
Facut

Impartim aluatul in doua bucati, pe care le acoperim cu o folie alimentara si le lasam pentru 20 minute sa se odihneasca.

4
Facut

Intindem doua foi subtiri pe care le punem sa se usuce un pic, le mai intoarceti de pe o parte pe alta ca sa se usuce uniform.

5
Facut

Dupa ce s-au uscat un pic, taiati foaia in doua, apoi se taie fasii de marimea dorita pentru taitei.

6
Facut

Puneti fasiile una peste alta si taiati subtire taiteii, puteti sa-i taiati si mai lat daca doriti, dar mie imi plac taiteii mai subtirei.

7
Facut

Ii puteti folosi imediat, sau ii uscati si-i pastrati intr-o cutie la loc uscat.
Pofta Buna!

Adelina

anterior
Patrunjel verde pe iarna la congelator
urmator
Ardei grasi conservati pentru iarna
anterior
Patrunjel verde pe iarna la congelator
urmator
Ardei grasi conservati pentru iarna

Adauga comentariu