1 0
Taitei de casa

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

2 buc Oua
200 gr Faina

Adauga reteta la favorite

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Taitei de casa

Ingrediente

Mod de preparare

Sunt deliciosi acesti taitei, indiferent pentru ce doriti sa-i folositi. Sigur ca-i mai usor sa-i cumparati de la magazin, dar eu va asigur ca acei pregatiti de voi acasa vor fi cu mult, dar cu mult mai gustosi 🙂 Ii pregatesc in cantitati mai mari si-i am pentru diferite feluri de mancare. Cel mai mult imi plac calzi pe linga o friptura de iepure, cu un pahar de vin rosu.

(Visited 967 times, 3 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Cernem faina intr-un vas si adaugam ouale de gaina.

2
Facut

Framantam un aluat mai tarisor, daca este nevoie puteti sa mai adaugati un pic de faina.

3
Facut

Impartim aluatul in doua bucati, pe care le acoperim cu o folie alimentara si le lasam pentru 20 minute sa se odihneasca.

4
Facut

Intindem doua foi subtiri pe care le punem sa se usuce un pic, le mai intoarceti de pe o parte pe alta ca sa se usuce uniform.

5
Facut

Dupa ce s-au uscat un pic, taiati foaia in doua, apoi se taie fasii de marimea dorita pentru taitei.

6
Facut

Puneti fasiile una peste alta si taiati subtire taiteii, puteti sa-i taiati si mai lat daca doriti, dar mie imi plac taiteii mai subtirei.

7
Facut

Ii puteti folosi imediat, sau ii uscati si-i pastrati intr-o cutie la loc uscat.
Pofta Buna!

Adelina

Revizuiri Reteta

Nu este nicio revizuire pentru aceasta reteta inca, utilizeaza formularul de mai jos pentru a scrie revizuirea ta.
anterior
Patrunjel verde pe iarna la congelator
urmator
Ardei grasi conservati pentru iarna

Adauga comentariu