0 0
Terci de ovaz

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

1 pahar Fulgi de ovaz
2 pahare Apa
0,25 lingurita Sare

Terci de ovaz

Ingrediente

Mod de preparare

Share

Ovazul este cereala bogata in vitamine, minerale, proteine si atioxidanti atat de importanti pentru buna functionare a organismului nostru. Fulgii de ovaz sunt ideali pentru micul dejun, fiindca sunt hranitori si cresc senzatia de satietate. Daca nu ati facut-o pana acum… atunci va zic eu… e timpul sa introduceti aceasta cereala in meniul dumneavoastra alimentar! Aceasta reteta de terci este una dintre variantele cele mai simple de a pregati fulgii de ovaz… sigur, puteti experimenta prin a adauga miere, nuci sau diferite semincioare… dupa preferinta fiecaruia.

(Visited 17 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Eu prefer acest tip de fulgi de ovaz delicati.

2
Facut

Deci, 1 cantitate de ovaz la 2 cantitati de apa.

3
Facut

Punem apa intr-un ceaun si cand incepe sa fiarba, saram si adaugam fulgii de ovaz.

4
Facut

Lasam sa fiarba la foc mic pentru 5 minute, dupa care... stingem focul, amestecam bine, punem capacul deasupra si lasam sa se umfle pentru inca 10 minute.

5
Facut

Apoi este gata de servit. Puteti adauga o bucatica de unt pentru cremozitate, zahar, sau miere... unt de arahide, sau sirop de artar... ciocolata, sau nucusoare... deja va las sa alegeti singuri :)
Pofta Buna!

Adelina

anterior
Fursecuri „Nuci umplute”
anterior
Fursecuri „Nuci umplute”

Adauga comentariu