0 0
Terci din malai

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

1 pah Faina de malai
3 pah Apa 300 ml
1 lingurita Sare
50 gr Unt

Terci din malai

Ingrediente

Mod de preparare

Share

Cred ca fiecare gospodina a gatit macar o singura data o mancare din acest ingredient. Porumbul este o cereala ce contine multe hidrocarburi, amidon, albumine, foarte multe vitamine din grupa B, vitamina E, fier, fosfor, magneziu, zinc si potasiu… deci, e foarte bine de consumat. La mine acasa, in familie, se mananca foarte des acest terci din malai, fiind una dintre mancarurile preferate ale baiatului meu mai mic. Noi servim acest terci cu branza, smantana, merge foarte bine si cu sos alb din ciuperci, deci, fiecare il potriveste cu ce-i place.

(Visited 1.277 times, 11 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Pentru a masura cantitatea de apa si faina, folosim un pahar cu volumul de 300 ml. Punem apa la fiert intr-un ceaun. Adaugam in ea sarea.

2
Facut

Cand incepe sa fiarba apa turnam in ea faina de malai sub forma de ploita si amestecam continuu, sa nu se formeze cocoloase.

3
Facut

Facem focul mai incet, punem deasupra un capac si lasam sa se gateasca pentru 20-25 de minute, amestecand din cand in cand.

4
Facut

Punem untul si amestecam bine.

5
Facut

O serviti calda cu un pic de smantana, iaurt, branza... cu ce doriti dumneavoastra.
Pofta Buna!

Adelina

Salata Olivie (a la Russe)
anterior
Salata Olivie (a la Russe)
Paste "Fusilli" cu ton
urmator
Paste „Fusilli” cu ton
Salata Olivie (a la Russe)
anterior
Salata Olivie (a la Russe)
Paste "Fusilli" cu ton
urmator
Paste „Fusilli” cu ton

Adauga comentariu