0 0
Tocana de dovlecei cu smantana

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

4-5 buc Dovlecei de marime medie
2-3 buc Rosii
1-2 buc Ceapa
3-4 linguri Smantana
70-100 ml Ulei de floarea soarelui
1 lingurita Sare dupa gust
0,25 lingurita Piper negru macinat

Adauga reteta la favorite

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Tocana de dovlecei cu smantana

Ingrediente

Mod de preparare

O mancare din dovlecei foarte gustoasa, este buna atat calda cat si rece. Ingredientele se combina de minune, eu spre final mai adaug si usturoi pisat marunt… asta pentru cei carora le place 🙂 … ii da un gust si o aroma mai intensa. Si v-as mai recomanda sa curatati rosiile de coaja, asa nu le veti simti in mancare. Procedura de decojire nu e complicata, dar se merita 😉 .

(Visited 1 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Spalam dovleceii, daca sunt "batrani" ii curatam de coaja.

2
Facut

Ii taiem apoi cubulete medii si-i punem la prajit intr-o tigaie mai adanca cu putin ulei, periodic amestecand.

3
Facut

Decojim ceapa si o taiem marunt, o punem sa se caleasca in alta tigaie cu un pic de ulei.

4
Facut

Cand ceapa s-a rumenit adaugam rosiile taiate cubulete mici, amestecam bine si lasam sa se inmoaie bine rosiile.

5
Facut

Cand sunt gata dovleceii, adaugam la ei ceapa si rosiile.

6
Facut

Amestecam bine, saram si piparam.

7
Facut

Apoi adaugam smantana.

8
Facut

Amestecam bine si lasam sa se gateasca totul impreuna pentru maximum inca 5 minute.

9
Facut

Apoi se poate de servit.
Pofta Buna!

Adelina

Revizuiri Reteta

Nu este nicio revizuire pentru aceasta reteta inca, utilizeaza formularul de mai jos pentru a scrie revizuirea ta.
anterior
Fursecuri “Canestrelli”
urmator
Chiftelute cu dovlecei si cartofi

Adauga comentariu