0 0
Tocanita de rosii

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

1,5-2 kg Rosii
4-5 buc Ceapa mari
50-70 ml Ulei de floarea soarelui
1 buc Frunze de dafin
1 lingurita Sare
0,25 lingurita Piper negru macinat

Adauga reteta la favorite

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Tocanita de rosii

Ingrediente

Mod de preparare

Tocanita de rosii- simplu de pregatit si foarte gustoasa. Aceasta tocana de rosii o puteti pastra pentru mai mult timp in borcane, pe care le spalati si sterilizati din timp. O putem consuma asa simpla, sau sa o folosim la prepararea altor bucate, eu o folosesc cel mai des ca sos pentru paste, dar nu numai…pe parcurs o sa va arat mai multe retete interesante cu aceasta tocanita. Vedeti pasii unde este redata metoda cea mai usoara de decojire a rosiilor, nu am vrut sa ma repet si sa mai scriu inca o data, pasii sunt simplu redati si cu poze. Pentru mai multe arome puteti sa adaugati mirodeniile dumneavoastra preferate.

(Visited 148 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Rosiile le spalam bine si le decojim, dupa cum v-am mai zis... metoda de decojire a rosiilor este foarte simpla.

2
Facut

Ceapa o curatam de coaja si o taiem felii mari.

3
Facut

O punem la prajit intr-o tigaie mai mare cu un pic de ulei de floarea soarelui.

4
Facut

Rosiile decojite le taiem felii mari, asa ca pentru salata.

5
Facut

Si dupa ce s-a rumenit un pic ceapa adaugam in tigaie rosiile taiate si o frunza de dafin, amestecam bine si lasam sa se pregateasca totul pentru aproximativ o ora, la foc mediu.

6
Facut

Saram si piparam dupa gust. Foarte simplu :) - este buna calda, dar si rece.
Pofta Buna!

Adelina

Revizuiri Reteta

Nu este nicio revizuire pentru aceasta reteta inca, utilizeaza formularul de mai jos pentru a scrie revizuirea ta.
anterior
Placinta cu ton si ceapa verde
urmator
Cartofi crocanti la rola

Adauga comentariu