0 0
Tocanita de rosii

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

1,5-2 kg Rosii
4-5 buc Ceapa mari
50-70 ml Ulei de floarea soarelui
1 buc Frunze de dafin
1 lingurita Sare
0,25 lingurita Piper negru macinat

Tocanita de rosii

Ingrediente

Mod de preparare

Share

Tocanita de rosii- simplu de pregatit si foarte gustoasa. Aceasta tocana de rosii o puteti pastra pentru mai mult timp in borcane, pe care le spalati si sterilizati din timp. O putem consuma asa simpla, sau sa o folosim la prepararea altor bucate, eu o folosesc cel mai des ca sos pentru paste, dar nu numai…pe parcurs o sa va arat mai multe retete interesante cu aceasta tocanita. Vedeti pasii unde este redata metoda cea mai usoara de decojire a rosiilor, nu am vrut sa ma repet si sa mai scriu inca o data, pasii sunt simplu redati si cu poze. Pentru mai multe arome puteti sa adaugati mirodeniile dumneavoastra preferate.

(Visited 240 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Rosiile le spalam bine si le decojim, dupa cum v-am mai zis... metoda de decojire a rosiilor este foarte simpla.

2
Facut

Ceapa o curatam de coaja si o taiem felii mari.

3
Facut

O punem la prajit intr-o tigaie mai mare cu un pic de ulei de floarea soarelui.

4
Facut

Rosiile decojite le taiem felii mari, asa ca pentru salata.

5
Facut

Si dupa ce s-a rumenit un pic ceapa adaugam in tigaie rosiile taiate si o frunza de dafin, amestecam bine si lasam sa se pregateasca totul pentru aproximativ o ora, la foc mediu.

6
Facut

Saram si piparam dupa gust. Foarte simplu :) - este buna calda, dar si rece.
Pofta Buna!

Adelina

anterior
Placinta cu ton si ceapa verde
urmator
Cartofi crocanti la rola
anterior
Placinta cu ton si ceapa verde
urmator
Cartofi crocanti la rola

Adauga comentariu