0 0
Tocanita de vinete coapte

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

4-5 buc Vinete mari
1-2 buc Ceapa mari
50-70 ml Ulei de floarea soarelui
0,5-1 lingurita Sare dupa gust
0,25 lingurita Piper negru macinat

Adauga reteta la favorite

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Tocanita de vinete coapte

Ingrediente

Mod de preparare

Cea mai simpla tocanita de vinete coapte! O mancare des intalnita in familia mea si de ce zic ca e simpla?… Fiindca e pregatita din putine ingrediente si foarte repede. Cel mai des ma folosesc de metoda mea de coacere a vinetelor, dar in pasi am descris-o pe cea mai rapida 🙂 . Daca va place usturoiul, puteti sa adaugati 1-2 catei zdrobiti bine aproape spre final. E buna atat calda cat si rece, v-as recomanda sa le serviti cu niste crutoane aromate… senzational 😉

(Visited 1 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Deci, cea mai simpla metoda de a coace vinetele... spalam bine vinetele, le intepam cu o scobitoare, sau cu un cutit si le punem pe o tava, dupa care le dam in cuptor pentru 30-40 de minute la temperatura 200-220°C, sau pana sunt moi. Dupa ce s-a copt vanata, o lasam un pic sa se raceasca si o decojim, apoi o punem pentru 30 de minute sa lase sucul sau amar.

2
Facut

Ceapa o taiem cubulete si o punem la prajit in tigaia cu ulei.

3
Facut

Vanata o trecem un pic sub jetul de apa, o scurgem bine si o taiem bucati mai mari.

4
Facut

Si o adaugam la ceapa care intre timp s-a rumenit un pic, amestecam bine.

5
Facut

Saram si piparam dupa gust, lasam sa se coaca totul la foc mediu pentru 15 minute, periodic amestecand bine.

6
Facut

Se serveste atat cald cat si rece.
Pofta Buna!

Adelina

Revizuiri Reteta

Nu este nicio revizuire pentru aceasta reteta inca, utilizeaza formularul de mai jos pentru a scrie revizuirea ta.
anterior
Tarta cu piersici
urmator
Carne de vitel in sos de lamaie (Piccatina al limone)

Adauga comentariu