0 0
Umplutura de cartofi pentru placinte si coltunasi

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

1-1,5 kg Cartofi
1 buc Ceapa mare, sau 2 mai mici
80-100 ml Ulei de floarea soarelui
1 lingurita Sare dupa gust
0,25 lingurita Piper negru macinat dupa gust

Adauga reteta la favorite

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Umplutura de cartofi pentru placinte si coltunasi

Ingrediente

Mod de preparare

Este cea mai reusita si cea mai buna umplutura de cartofi pentru placinte si coltunasi. Este buna atat pentru placintele la cuptor, cat si pentru cele pregatite in tigaie. In zilele de post noi o folosim ca un piureu simplu de cartofi, este foarte gustos. Daca va place, puteti sa adaugati in compozitie telemea de vaca, sau branza de oi, aproximativ 200-300 de grame, copiilor mei nu le place si nu o adaug, dar ii da un gust mai special.

(Visited 386 times, 3 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Cartofii se spala bine si se pun intr-o cratita la fiert, apa sa fie cat sa-i acopere. Lasati sa fiarba aproximativ pentru 35-40 de minute, pana sunt gata.

2
Facut

Apoi scurgeti apa fierbinte din cratita, dupa care, ii treceti prin apa rece si ii curatati de coaja. Nu ii lasati in apa rece, doar ii treceti sub jetul de apa rece un pic, cat sa ii puteti curata.

3
Facut

Curatati ceapa de coaja si o taiati marunt. O puneti la prajit intr-o tigaie cu ulei.

4
Facut

Acum un lucru foarte important!!! - Cartofii trebuie sa-i zdrobiti cat sunt inca calzi.

5
Facut

Aveti grija sa nu ardeti ceapa, trebuie sa fie rumenita frumos.

6
Facut

Apoi o adaugam cu tot cu ulei in vasul cu cartofii maruntiti, saram si piparam, amestecam totul bine.

7
Facut

Acum umplutura este gata de a fi folosita.
Pofta Buna!

Adelina

Revizuiri Reteta

Nu este nicio revizuire pentru aceasta reteta inca, utilizeaza formularul de mai jos pentru a scrie revizuirea ta.
anterior
Peste la cuptor
urmator
Vinete coapte

Adauga comentariu