0 0
Untura de porc

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Slanina de porc

Adauga reteta la favorite

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Untura de porc

Ingrediente

Mod de preparare

..Zilele trecute v-am aratat cum prepar eu carnea in suc propriu pentru iarna , in borcane… asa ca, astazi am sa va arat si reteta de untura de porc. Se pregateste foarte usor, se pastreaza la rece in beci chiar si pentru mai mult timp. O putem folosi la prepararea diverselor mancaruri… la copturi inlocuieste de minune untul si chiar pot sa va spun ca e mult mai gustos, uneori inlocuiesc cu ea uleiul pentru a praji cartofi, sau oua.

(Visited 151 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Pentru inceput, vom alege doar partea cea alba de slanina, fara soric.

2
Facut

Pe care o taiem cubulete mici si o punem intr-un ceaun la foc.

3
Facut

Cand incepe sa fiarba, dam focul mai mic si lasam sa se topeasca slanina. In scurt timp veti observa, ca incepe sa se transforme intr-un lichid cam tulbure, inca nu e gata :) . Periodic amestecam in ceaun.

4
Facut

Atunci cand lichidul devine transparent se poate de turnat in borcanase sterilizate si uscate bine.

5
Facut

Se strecoara atent printr-o sita deasa, sau printr-un tifon. Apoi borcanele se sigileaza bine cu capace.

6
Facut

Se depoziteaza la rece in camara, sau beci.
Pofta Buna!

Adelina

Revizuiri Reteta

Nu este nicio revizuire pentru aceasta reteta inca, utilizeaza formularul de mai jos pentru a scrie revizuirea ta.
anterior
Vinete cu sos de rosii si mozzarella
urmator
Cartofi la cuptor cu usturoi si lamaie

Adauga comentariu