2 0
Urzica pentru iarna

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

400-500 g Urzici
3-4 l Apa

Urzica pentru iarna

Ingrediente

Mod de preparare

Share

Urzica este o plantă bogată în vitamine și minerale. Ea conține vitamina A, vitamina C, vitamina K, vitamina B2 dar și fier, magneziu, calciu, siliciu, clorofilă, etc. urzica poate fi așadar folosită în scop terapeutic sau în prepararea unor feluri de mâncare. E un adevarat magazin de sanatate! Primavara devreme imi gasesc mereu timp si pentru ea, o depozitez in congelator si o folosesc asa la mai multe feluri de mincare. In asa fel isi pastreaza o mare parte din proprietatile sale.

(Visited 6.044 times, 3 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Vom folosi urzici fragede si noi de primavara.

2
Facut

Le-am ales si spalat de mai multe ori sub jetul de apa, folositi neaparat manusi de protectie sa nu va usture mainile.

3
Facut

Punem apa la fiert intr-o cratita si atunci cand incepe sa fiarba oparim urzica in ea timp de doua trei minute, nu mai mult fiindca se inmoaie prea tare.

4
Facut

Dupa acest timp, le scoateti intr-o sita, clatiti cu apa rece si lasati sa se scurga.

5
Facut

Urzica o puneti in saculete pentru congelator, cantitatea o alegeti singuri dupa ce aveti de gand sa preparati. Eu o pregatesc mereu asa pentru sezonul rece al anului.

Adelina

anterior
Snitel din piep de pui
urmator
Cum fierbem nautul
anterior
Snitel din piep de pui
urmator
Cum fierbem nautul

Adauga comentariu