0 0
Vinegreta cu carne

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

100-150 gr Carne de porc macra, fiarta
2 buc Cartofi medii
2 buc Castraveti murati medii
2 buc Oua
1 buc Sfecla rosie
3 linguri Maioneza
1-2 lingurite Ketchup
0,25 lingurita Sare
un pic Piper negru macinat

Adauga reteta la favorite

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Vinegreta cu carne

Ingrediente

Mod de preparare

O salata satioasa si foarte gustoasa, varianta de post o poti pregati dupa reteta de salata ruseasca “Vinegret”. Mie imi plac ambele, dar tie 🙂 ?

(Visited 14 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Carnea de porc ( am specificat la ingrediente ca trebuie sa fie fiarta) o taiem felii subtiri.

2
Facut

Sfecla rosie o fierbem pentru 40-50 de minute, apoi o curatam de coaja si o taiem felii.

3
Facut

Ouale le fierbem tari, cam pentru 7-10 minute, le curatam de coaja si le taiem felii.

4
Facut

Cartofii ii fierbem cu coaja pentru 30-40 de minute, cand sunt gata... ii trecem sub jetul de apa rece, ii curatam de coaja, apoi ii taiem felii.

5
Facut

Urmeaza acum sa taiem felii castravetii, dupa cum ati observat... toate ingredientele se taie felii :) .

6
Facut

Acum urmeaza sa asamblam salata noastra, care o vom aranja in straturi pe un platou, sau o farfurie frumoasa, vezi in poza. Deasupra saram si piparam un pic.

7
Facut

Maioneza se amesteca cu ketchup si se pune deasupra, ornam cu verdeata.
Pofta Buna!

Adelina

Revizuiri Reteta

Nu este nicio revizuire pentru aceasta reteta inca, utilizeaza formularul de mai jos pentru a scrie revizuirea ta.
anterior
Salata din ridichi si castraveti
urmator
Paste cu broccoli

Adauga comentariu