0 0
Vinete evantai

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

1-2 buc Vinete
200 gr Mozzarella
2-3 buc Rosii
3-4 linguri Ulei de masline
2-3 catei Usturoi
1 lingurita Verdeata uscata
1 lingurita Sare
0,25 lingurita Piper negru macinat

Adauga reteta la favorite

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Vinete evantai

Ingrediente

Mod de preparare

Imi plac foarte mult vinetele, sunt gustoase si sanatoase. Astazi am hotarat sa pregatesc vinete evantai… simplu si foarte usor. Le-am pregatit doar cu cascaval si rosii, dar puteti sa adaugati printre felii sunca sau salam.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Vinetele le spalam si le taiem felii, dar nu pana la capat... asa ca sa faceti un evantai. Le sarati un pic printre felii si le lasati asa deoparte pentru 20-30 de minute, dupa care le veti spala sub jetul de apa rece.

2
Facut

Intr-un bol mai mic punem uleiul, verdeata uscata, usturoiul pisat, piperul negru macinat si sarea, amestecam totul bine.

3
Facut

Apoi cu acest amestec ungem feliile vinetelor.

4
Facut

Rosiile le spalam si le taiem felii, mozzarella la fel o feliem. Aranjam cate una sau doua bucati pe feliile de vanata.

5
Facut

Dam totul in cuptorul preincalzit la 180-200 grade °C pentru 35-40 de minute.

6
Facut

Apoi se poate de servit.
Pofta Buna!

Adelina

Revizuiri Reteta

Nu este nicio revizuire pentru aceasta reteta inca, utilizeaza formularul de mai jos pentru a scrie revizuirea ta.
anterior
Asorti de legume marinate
urmator
Pariziene cu mere

Adauga comentariu