0 0
Vol-au-vent cu caviar rosu

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

1 buc Aluat foietaj 400-500 gr
150 gr Caviar rosu
1 buc Oua
50-60 gr Unt
2-3 fire Patrunjel proaspat pentru infrumusetare, optional

Vol-au-vent cu caviar rosu

Ingrediente

Mod de preparare

Share

Astazi va prezint un aperetiv demn de masa dumneavoastra de sarbatoare, foarte gustos si cu un aspect de invidiat. Caviarul rosu are foarte multe proprietati benefice pentru sanatatea omului, insa fiind un produs cam costisitor, este folosit, de multi, doar de sarbatori. Mie imi place la nebunie caviarul rosu si in combinatie cu untul si aluatul fin formeaza un aperetiv pur si simplu delicios, dar ce sa mai vorbim, incercati aceasta reteta de vol-au-vent cu caviar rosu si nu o sa va para rau 🙂 .

(Visited 376 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Lasam aluatul sa se dezghete la temperatura camerei. Il intindem pe suprafata de lucru, il nivelam un pic si cu o forma rotunda decupam cerculete mari din aluat. Din jumatate de cerculete mari decupam cu o forma mai mica cerculete mici, vom face marginile.

2
Facut

Punem cerculetele mai mari pe o tava asternuta cu o foaie de copt si le intepam bine cu o furculita.

3
Facut

Apoi batem intr-un vas mai mic un ou si cu el ungem cerculetele. Deasupra punem marginile facute, le apasam un pic, le ungem si pe ele cu ou. Le dam la rola pentru 20-25 de minute la temperatura 200-220 grade °C, sau pina cand sunt rumene si frumoase.

4
Facut

Le scoatem de la rola si le lasam sa se raceasca bine. Apoi punem in fiecare vol-au-vent o feliuta de unt si cate putin din caviar, asa cat va cere cosuletul.

5
Facut

Se infrumuseteaza cu frunze de patrunjel proaspat.
Pofta Buna!

Adelina

Chec simplu cu chefir
anterior
Chec simplu cu chefir
Sos "Tzatziki"
urmator
Sos „Tzatziki”
Chec simplu cu chefir
anterior
Chec simplu cu chefir
Sos "Tzatziki"
urmator
Sos „Tzatziki”

Adauga comentariu