1 0
Vol-au-vent cu creveti in sos cocktail

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

1 buc Aluat foietaj 400-500 gr
1 buc Oua
0,5 lingurita Sare dupa gust
400 gr Creveti curatati
3-4 linguri Sos cocktail

Vol-au-vent cu creveti in sos cocktail

Ingrediente

Mod de preparare

Share

Mi s-a parut destul de interesanta aceasta reteta de vol-au-vent cu creveti in sos cocktail, cosuletele pentru creveti puteti sa le faceti si in forma rotunda, dar in forma de inima sunt alegerea perfecta pentru o cina romantica, sau cand esti in pana de idei pentru ziua indragostitilor. Este un aperetiv foarte frumos si gustos, il recomand cu drag 🙂 .

(Visited 88 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Pregatim inimioarele din foietaj. Intindem aluatul pe o suprafata dreapta. Cu o forma de inima facem inimi mari.

2
Facut

Apoi cu o forma de inima mai mica facem partea care o sa fie pe margini.

3
Facut

Inimioarele formate le punem pe o tava asternuta cu o hartie de copt, le intepam cu o furculita. Intr-un vas batem bine un ou si ungem inimile facute cu el. Le dam la rola pentru 15-20 minute, la temperatura de 200-220 grade °C.

4
Facut

Sunt gata cand sunt rumene, frumoase. Le punem sa se raceasca.

5
Facut

Umplutura pentru inimioare am pregatit-o din creveti congelati, curatati gata si sosul cocktail, folositi marca preferata.

6
Facut

Crevetii se pregatesc conform instructiunilor de pe ambalaj.

7
Facut

Se scurg de apa, se lasa sa se raceasca bine si se amesteca cu sosul cocktail.

8
Facut

Cu acest continut umplem inimile de foietaj si le puteti servi.
Pofta Buna!

Adelina

anterior
Peste carp la tigaie
urmator
Salata de varza murata cu ceapa
anterior
Peste carp la tigaie
urmator
Salata de varza murata cu ceapa

Adauga comentariu