0 0
Biscuiti cu mac

Distribuie-l pe rețeaua ta de socializare:

Sau puteți pur și simplu să copiați și să distribuiți această adresă URL

Ingrediente

600 gr Faina alba
200 gr Smantana
2 buc Ouă
1 lingurita Praf de copt
200 gr Zahar
1 buc Zahar vanilat 1 plic
200 gr Margarina sau unt
2-3 linguri Mac

Biscuiti cu mac

Ingrediente

Mod de preparare

Distribuie

Nimic nu se compara cu dulciurile pregatite acasa, cu deliciile pregatite cu mult drag penru familia ta sau pentru cei dragi sufletului tau. Astazi va propun sa pregatim niste biscuiti gustosi si frumosi 🙂 La prepararea acestor biscuiti o sa aveti nevoie de o masina de tocat carne cu un fel de accesoriu pentru biscuiti… de obicei ele se vand impreuna. Margarina o puteti inlocui cu unt.

Vizitat de 340 ori in total, și 1 vizite astăzi

Pași de urmat

1
Făcut

Intr-un vas mai mare punem ouale, zaharul si zaharul vanilat, amestecam bine totul cu un tel.

2
Făcut

Apoi adaugam smantana si macul si iarasi amestecam un pic.

3
Făcut

Incorporam praful de copt in faina, dupa care o cernem in vas, amestecam bine cu o lingura. Apoi adaugam margarina moale, la temperatura camerei.

4
Făcut

Framantam un aluat molcut si nelipicios.

5
Făcut

Il invelim in folie alimentara si-l dam la rece in frigider, pentru 30-50 de minute.

6
Făcut

Dupa acest timp, formam biscuitii nostri cu masina de tocat carne. Eu am avut ajutor :)

7
Făcut

Aranjam biscuitii gata formati intr-o tava asternuta cu o foaie de copt. Dam tava in cuptorul preincalzit pentru aproximativ 15-20 de minute, la temperatura de 180°C.

8
Făcut

Aveti grija fiindca se coc repede.

9
Făcut

Lasati sa se raceasca, apoi se poate de servit.
Pofta Buna!

anterior
Piept de pui cu fulgi de porumb, la cuptor
urmator
Prajitura cu banane si ciocolata

Adaugă comentariul tău