Ingrediente
-
Visine
Mod de preparare
Folosesc visinele conservate de mai mult timp, am incercat diferite metode: -la ceaun, cum facea bunica, dar se coceau prea tare visinele, erau prea moi, -borcanele cu visine sterilizate la foc in cratita cu apa, cum facea mama, dar aceeasi poveste, nu-mi placea consistenta visinelor. Pana la urma am ramas fidela acestei metode, simpla si foarte usoara, dar cel mai important, visina ramane asa cum imi place mie. Iarna le folositi la ce doriti, la clatite, la prajituri, torturi… copiii mei le mananca asa simplu, se pastreaza foarte bine.
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
Eu folosesc capace cu inele de cauciuc concepute pentru borcane de sticla, pentru conservare. Acum fiti atenti, vom proceda in felul urmator: vom avea nevoie de un numar dublu de capace fata de cel al borcanelor, la jumatate din ele le scoatem cauciucul, cu ele vom acoperi borcanele care vor merge la rola. |
6
Facut
|
|
7
Facut
|
|
8
Facut
|
|
9
Facut
|
|
10
Facut
|
|
11
Facut
|
|
12
Facut
|