Ingrediente
-
1 kg Faina
-
12-15 gr Drojdie proaspata
-
200-300 ml Apacalduta
-
3-4 linguri Ulei de masline
-
100-150 ml Ulei de floarea soareluipentru prajit
-
1 kg Branza de vaci
-
3-4 buc Oua
-
2 lingurite Sare1- pentru umplutura si 1- pentru aluat
-
1 lingurita Zahar
-
1 legatura Ceapa verdemica
-
1 legatura Marar verdemica
Mod de preparare
Atunci cand vreau sa ma reintorc in copilarie, fac placinte ca la mama mea acasa, aceasta reteta am invatat-o doar de la ea. Se prepara usor si din putine ingrediente. Umplutura o puteti alege dumneavoastra, daca nu va place, puteti sa nu puneti marar si ceapa, la mine in familie le pregatim doar astfel. Sunt moi si delicioase, va propun cu drag „Placintele moldovenesti”, pregatite in tigaie 🙂 !
(Visited 38.144 times, 20 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|
|
8
Facut
|
|
9
Facut
|
|
10
Facut
|
|
11
Facut
|
|
12
Facut
|
|
13
Facut
|
|
14
Facut
|
|
15
Facut
|
|
16
Facut
|
|
17
Facut
|
|
18
Facut
|
|
19
Facut
|
|
20
Facut
|
|
21
Facut
|
|
22
Facut
|
|
23
Facut
|
|
24
Facut
|
|
25
Facut
|
|
26
Facut
|