2 0
Conopida pane

Distribuie-l pe rețeaua ta de socializare:

Sau puteți pur și simplu să copiați și să distribuiți această adresă URL

Ingrediente

1 buc Conopida
100-150 gr Faina
4 buc Ouă
1 lingurita Sare
0,5 lingurita Piper negru macinat
100 ml Ulei de floarea soarelui suficient pentru prajit

Conopida pane

Ingrediente

Mod de preparare

Distribuie

Simplu, gustos si sanatos! Conopida pane este un aperetiv foarte interesant, chiar si copiii mei l-au apreciat de data aceasta. Nu sunt ei mare amatori de conopida, dar gatita in asa fel mi se pare mie ca pe moment nici nu au realizat bine ce mancau, ei pur si simplu au infulecat-o 🙂 . Deci, va recomand cu incredere aceasta reteta.

Vizitat de 409 ori in total, și 1 vizite astăzi

Pași de urmat

1
Făcut

Spalam conopida si o desfacem bucatele.

2
Făcut

Punem la fiert apa intr-o cratita si cand incepe sa fiarba dati drumul la conopida in ea. Lasati sa fiarba pentru 10 minute.

3
Făcut

Apoi le scurgeti de apa si le clatiti putin cu apa rece, le lasati sa se scurga bine. Saram si piparam.

4
Făcut

Punem pe foc o tigaie cu ulei si ne ocupam apoi de conopida, trecem conopida prin faina.

5
Făcut

Si apoi o dam si prin ouale batute bine cu o furculita si sarate un pic.

6
Făcut

Apoi le punem la prajit in tigaia cu uleiul incins bine. Le rumenim frumos pe toate partile.

7
Făcut

Dupa ce s-au prajit le scoatem pe un prosop de hartie si le lasam sa se raceasca un pic.

8
Făcut

Le serviti cu sosul preferat.
Pofta Buna!

anterior
Cotlet de porc la tigaie
urmator
File de peste pangasius pane

Adaugă comentariul tău