2 0
Conopida pane

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

1 buc Conopida
100-150 gr Faina
4 buc Oua
1 lingurita Sare
0,5 lingurita Piper negru macinat
100 ml Ulei de floarea soarelui suficient pentru prajit

Conopida pane

Ingrediente

Mod de preparare

Share

Simplu, gustos si sanatos! Conopida pane este un aperetiv foarte interesant, chiar si copiii mei l-au apreciat de data aceasta. Nu sunt ei mare amatori de conopida, dar gatita in asa fel mi se pare mie ca pe moment nici nu au realizat bine ce mancau, ei pur si simplu au infulecat-o 🙂 . Deci, va recomand cu incredere aceasta reteta.

(Visited 363 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Spalam conopida si o desfacem bucatele.

2
Facut

Punem la fiert apa intr-o cratita si cand incepe sa fiarba dati drumul la conopida in ea. Lasati sa fiarba pentru 10 minute.

3
Facut

Apoi le scurgeti de apa si le clatiti putin cu apa rece, le lasati sa se scurga bine. Saram si piparam.

4
Facut

Punem pe foc o tigaie cu ulei si ne ocupam apoi de conopida, trecem conopida prin faina.

5
Facut

Si apoi o dam si prin ouale batute bine cu o furculita si sarate un pic.

6
Facut

Apoi le punem la prajit in tigaia cu uleiul incins bine. Le rumenim frumos pe toate partile.

7
Facut

Dupa ce s-au prajit le scoatem pe un prosop de hartie si le lasam sa se raceasca un pic.

8
Facut

Le serviti cu sosul preferat.
Pofta Buna!

Adelina

anterior
Cotlet de porc la tigaie
urmator
File de peste pangasius pane
anterior
Cotlet de porc la tigaie
urmator
File de peste pangasius pane

Adauga comentariu