Ingrediente
-
1 buc Conopida
-
100-150 gr Faina
-
4 buc Oua
-
1 lingurita Sare
-
0,5 lingurita Piper negru macinat
-
100 ml Ulei de floarea soareluisuficient pentru prajit
Mod de preparare
Simplu, gustos si sanatos! Conopida pane este un aperetiv foarte interesant, chiar si copiii mei l-au apreciat de data aceasta. Nu sunt ei mare amatori de conopida, dar gatita in asa fel mi se pare mie ca pe moment nici nu au realizat bine ce mancau, ei pur si simplu au infulecat-o 🙂 . Deci, va recomand cu incredere aceasta reteta.
(Visited 363 times, 1 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|
|
8
Facut
|