Ingrediente
-
2-3 buc Vinete
-
2-3 catei Usturoi
-
1 legatura Patrunjelmica
-
70 ml Ulei de floarea soareluipentru prajit
-
1 lingura Sare
Mod de preparare
„Vinete cu usturoi”- foarte gustoase, cu o aroma de usturoi si patrunjel. Imi plac vinetele pregatite in diferite moduri, aceasta reteta este una din preferatele mele, dar daca nu va place ideea cu prajitul, atunci va propun sa le coaceti la rola… aceeasi procedura, doar ca le ungeti cu un pic de ulei si le dati in cuptor pana se rumenesc, cat sunt calde puneti deasupra usturoiul si patrunjelul. Foarte simplu si gustos 🙂 .
(Visited 3.117 times, 1 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|
|
8
Facut
|