Ingrediente
-
250 gr Carne de porc
-
250 gr Carne de vita
-
100 gr Mortadella
-
50-70 gr Speck
-
3-4 buc Oua
-
600-700 gr Faina
-
80-90 gr Parmesan
-
80 gr Unt
-
1 lingurita Sare
-
0,25 lingurita Piper negru macinat
-
0,25 lingurita Nucsoaraoptional
Mod de preparare
Acus va voi scrie in cativa pasi simpli reteta italiana de „Cappelletti”! Stiu ca majoritatea din voi procurati acest produs deja gata preparat din orice supermarket, sau magazin mare, insa va pot spune ca nu se fac greu… un pic cam migaloasa e toata procedura, dar daca faci o cantitate mai mare si o congelezi, atunci ai la orice ora magazinul tau de cappelletti acasa 🙂 , mai jos o sa afli si metoda de congelare. Va pot spune ca deja de ani buni ma folosesc de aceasta reteta si mereu e cu succes.
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|
|
8
Facut
|
|
9
Facut
|
|
10
Facut
|
|
11
Facut
|
|
12
Facut
|
|
13
Facut
|
Eu de obicei fac din cantitatea dubla de ingrediente si o parte le congelez, se pastreaza perfect pentru 2, sau chiar si 3 luni. Procedam in felul urmator: presuram faina pe un platou, sau farfurie si asezam pe ea cappelletti, apoi dam la congelator pentru 20-30 de minute. Daca le punem in pungi fara sa le congelam un pic, se vor lipi unul de altul. |
14
Facut
|
|
15
Facut
|
|
16
Facut
|
|
17
Facut
|
|
18
Facut
|