Ingrediente
-
200 gr Taitei de casa
-
1 kg Carne de pui
-
3-4 buc Cartofi
-
1-2 buc Morcov
-
1 buc Radacina de patrunjel
-
1 buc Ceapamare
-
1-2 buc Rosii
-
1 buc Ardei gras
-
1 buc Frunze de dafin
-
6-8 buc Piper negru boabe
-
1-2 linguri Saredupa gust
-
0,5 l Bors acru
-
1 crenguta Cimbru
-
1 legatura Patrunjel proaspat
-
2-3 fire Marar verdeoptional
-
2-3 fire Leusteanoptional
-
2-3 fire Ceapa verdeoptional
Mod de preparare
Astazi am hotarit sa va prezint reteta mea de ciorba de pui cu taitei de casa, nu cred ca exista om caruia sa nu-i placa aceasta ciorba, este foarte gustoasa si sanatoasa. Taiteii i-am pregatit din timp, dupa reteta de taitei de casa, dintr-un singur ou. Deci, spor la treaba!
(Visited 110.603 times, 2 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|
|
8
Facut
|
|
9
Facut
|
Apoi adaugam taiteii. Eu am taitei pregatiti din timp, dupa reteta de taitei de casa, dintr-un singur ou. Daca nu aveti taitei facuti gata, nu e o problema, deci atunci cand fierbe carnea va ocupati repede si de ei. Dar eu va spun ca e mult mai simplu sa-i faceti din timp. |
10
Facut
|
|
11
Facut
|
|
12
Facut
|
|
13
Facut
|