1 0
Salata cu praz

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

1 buc Praz
5 buc Cartofi medii
3buc Oua
3-4 buc Castraveti murati medii, sau marinati
0,25 lingurite Sare dupa gust
1 varf de cutit Piper negru macinat optional
3-4 linguri Ulei de floarea soarelui

Salata cu praz

Ingrediente

Mod de preparare

Share

Am citit zilele trecute, ca e foarte bine sa folosim praz in alimentatia noastra si anume pentru beneficiile aduse organismului nostru. Il folosesc in bucatarie la prepararea diverselor tipuri de mancare, dar mai mult in salate, asa isi pastreaza toate proprietatile sale. Este o reteta improvizata de mine, chiar e buna. Am mai numit-o si „1, 2, 3” 🙂 , dar fiind faptul ca la prepararea acestei retete am folosit praz si nu ceapa, am hotarat sa-i spun „Salata cu praz”. Este o salata satioasa foarte interesanta, cred ca ar merge bine si cu castraveti marinati, asta pentru cei ce nu au, sau nu le plac castravetii murati. O puteti infrumuseta cu verdeata.

(Visited 1.850 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Se fierb cartofii cu coaja si dupa ce au fiert se decojesc. Ouale se fierb 10 minute, se decojesc. Apoi taiem cartofii fierti felii si-i punem intr-un vas mai adanc.

2
Facut

Apoi taiem ouale fierte felii.

3
Facut

Si le punem si pe ele in vasul nostru.

4
Facut

Acum vine randul castravetilor murati, ii taiem un pic mai marunt si-i adaugam la celelalte ingrediente.

5
Facut

Prazul il spalam bine, il decojim si-l feliem.

6
Facut

Si-l punem in vas, adaugam uleiul, sarea si piperul negru dupa gust.

7
Facut

Amestecam totul si se poate de servit.
Pofta Buna!

Adelina

Oladii cu chefir
anterior
Oladii cu chefir
Salata cu sfecla rosie si nuci
urmator
Salata cu sfecla rosie si nuci
Oladii cu chefir
anterior
Oladii cu chefir
Salata cu sfecla rosie si nuci
urmator
Salata cu sfecla rosie si nuci

Adauga comentariu

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here