Ingrediente
-
1 buc Praz
-
5 buc Cartofimedii
-
3buc Oua
-
3-4 buc Castraveti muratimedii, sau marinati
-
0,25 lingurite Saredupa gust
-
1 varf de cutit Piper negru macinatoptional
-
3-4 linguri Ulei de floarea soarelui
Mod de preparare
Am citit zilele trecute, ca e foarte bine sa folosim praz in alimentatia noastra si anume pentru beneficiile aduse organismului nostru. Il folosesc in bucatarie la prepararea diverselor tipuri de mancare, dar mai mult in salate, asa isi pastreaza toate proprietatile sale. Este o reteta improvizata de mine, chiar e buna. Am mai numit-o si „1, 2, 3” 🙂 , dar fiind faptul ca la prepararea acestei retete am folosit praz si nu ceapa, am hotarat sa-i spun „Salata cu praz”. Este o salata satioasa foarte interesanta, cred ca ar merge bine si cu castraveti marinati, asta pentru cei ce nu au, sau nu le plac castravetii murati. O puteti infrumuseta cu verdeata.
(Visited 1.850 times, 1 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|