Ingrediente
-
3 buc Vinetemedii
-
3 catei Usturoi2-3 dupa gust
-
5 buc Rosiimedii
-
3-4 linguri Maioneza
-
pentru prajit Ulei de floarea soarelui
-
1 lingurita Sare
Mod de preparare
Un aperitiv foarte interesant si gustos, este foarte usor de preparat si e mereu apreciat de cei de la masa. Eu fac acest aperitiv cu orice ocazie posibila in plin sezon al vinetelor. E combinatia perfecta intre vinete si usturoi, plus la toate, maioneza ii da o textura foarte fina.
Eu prajesc feliile de vinata in ulei, asa le gatesc de cind ma stiu eu, dar pentru a fi mai sanatoase puteti sa le faceti si la gratar, sunt la fel de delicioase.
Le recomand la toti!
(Visited 4.538 times, 1 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|
|
8
Facut
|
|
9
Facut
|